Menu
Your Cart

Despre Verra Flowers

Serviciile Verra Flowers includ decoratiuni florale pentru orice tip de evenimente, de la intalniri intime la nunti complexe.

Principala noastra prioritate este sa facem fiecare eveniment unic, luand in considerare amplasamentul, perioada din zi, imaginea anotimpului si in cazul nuntilor personalitatea mirilor.

Abordand un stil natural, opulent si indraznet, tratam fiecare eveniment ca o lucrare de arta florala.

De 10 ani ani activăm în acest domeniu și dorim să va oferim cel mi bun raport calitate/preț la pachete de servicii complete pentru evenimentul vostru!

Va oferim tot ce este necesar in materie de flori pentru evenimentul dumneavoastra, de la buchete, lumanari cununie, lumanari botez, aranjamente pentru mesele invitatilor, aranjamente pentru cristelnite, cocarde , corsaje, aranajmente pentru masina, panouri florale si arcade, tot ceea ce aveti nevoie pentru organizarea nuntii sau a botezului.


Diversitatea și frumusețea florilor pot tranforma un moment obișnuit într-o fantezie.


Chiar dacă evenimentul este unul intim sau grandios, un eveniment modern sau clasic, sau doriți o atmosferă eleganță, formală, romantică sau poate naturală, florile pot transformă viziunea în realitate.

Noi te ajutam ca ziua nuntii tale sa devina de neuitat, memorabila, evenimentul perfect si magic. Daca nu gasiti pe site modelul visat, consilierii nostri va stau la dispozitie pentru a putea decide impreuna care este cea mai buna varianta pentru evenimentul vostru.


O nunta nu inseamna numai flori sunet de clopote, sau lumanari, muzica sau dantela. Nu e nevoie de o mare de oaspeti sau pavilioane luxoase. E nevoie ca doi oameni sa indrazneasca sa lase o viata si sa inceapa alta - increzatori in rabdarea, iubirea si puterea de a rezista incercarilor anilor.