Menu
Your Cart

Lumânări pentru nuntă

Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din crizantema si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in pretul final. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. Pana la moment..
95 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din santine verzi, 9 trandafiri, gypsophila, si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in..
180 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din , 5 gerbera,7 crizantema, gypsofila si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in pret..
120 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din 7 hortensia si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in pretul final. Culorile flor..
250 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din , 7 hortensia, 3 cupe orhidee Vanda si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in pret..
280 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din 12 trandafiri, 7 hortensia si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in pretul final...
360 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din 12 minitrandafiri si 10 lisianthus, si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in pret..
310 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din 23 trandafiri Peach, 12 Lisianthus  si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in..
380 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din 12 trandafiri Peach,12 cupe orhidee Cymbidium , 6 crizantema si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul l..
300 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din ,16 trandafiri diferite culori, 20 frezii si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara i..
290 RON
Lumanare clasica realizata pe sfera(din burete special pentru flori), din 18 trandafiri, 10 frezii si verdeata aferenta pentru a crea un aspect placut si uniform. Se pot atasa accesorii pentru lumanari(fluturasi, funda satin, etc). Nu este inclus pretul lumanarii de ceara in pretul final. ..
260 RON
Lumanare de nunta realizata din trandafiri si hortensia.Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori sunt: depozitare, apa proaspata si taietura improspatata o data la 3 -4 zile!..
310 RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)