Menu
Your Cart

Tipurile de estetică de nunți

Tipurile de estetică de nunți variază de la tradițiile tradiționale pline de alb, bej și pastelu până la pădurile boemene, înflorite în flori sălbatice, tonuri calde și curiozități vintage.


Nici două nunți nu sunt la fel, nici două cupluri.


Vom lucra pentru a planifica, a surcla, a proiecta și a crea o nuntă specială cu cine sunteți în centrul atenției.


Prin constatări personalizate, aranjamente florale proaspete, modele personalizate și articole de specialitate, noi aducem la viață ideile care trăiesc în mintea ta. Undeva între vise și realitate - acolo trăim.

Lucrăm cu toate bugetele, nu credem că niciun proiect nu este prea mare și sunt fericiți și dispuși să călătorească pentru miresele care trăiesc în afara bazei noastre din Vrancea. Tarifarea nuntii noastre cu servicii complete incepe de la minim 3.000 Euro, inainte de impozitare si livrare.


O nuntă cu servicii complete constă dintr-o consultare, planuri unice de design, aranjamente florale personalizate, ceremonie, recepție, livrare, configurare și îndepărtare. Articolele de specialitate pentru nunți cu servicii complete includ lumanari, lenjerii de pat, decoruri și alte chirii, cum ar fi chuppahs, arcuri, fundaluri, plante și iluminat. Vrem ceea ce vrei.