Menu
Your Cart

Buchete de frezii

Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 10 Trandafiri, 9 Frezii Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită) ; Livr..
190 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 5 Trandafiri, 7 Minirosa, 10 Frezii Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora do..
275 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 29 Frezii parfumate, culori variate Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora do..
219 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 9 Trandafiri , 10 Frezii Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită) ; Liv..
180 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 5 Trandafiri, 4 Cale, 5 Frezii, 3 Solidago Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și..
199 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 9 Trandafiri , 10 Frezii parfumate Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dor..
194 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)