Menu
Your Cart

Buchete de gerbera

Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 5 Trandafiri , 3 Santine, 5 Hypericum, 3 Crizanteme, 3 Astromelia, 5 Gerbera Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa co..
195 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 10 Trandafiri, 5 Hypericum, 6 Astromelia, 4 Santine, 8 Gerbera Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi c..
280 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 5 Trandafiri, 5 Gerbera, 5 Crizanteme Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora..
150 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 5 Crizanteme, 2 Astromelia, 2 Gerbera, 5 Trandafiri Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare l..
169 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 10 Trandafiri premium, 5 Gerbera, 5 Crizanteme, 5 Santine Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu liv..
220 RON
Buchet Mixt 15 Gerbera
Hot Custom Labels
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 15 gerbera culori variate Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită) ; Li..
115 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 4 Trandafiri premium, 5 Gerbera, 5 Santini, 5 Crizanteme, 6 Astromelia Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda ..
208 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 21 Gerbera mix colour Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită) ; Livrar..
161 RON
Brand: Verra Flowers
Buchet realizat din 4 Crini asiatici, 9 Gerbera, 9 Trandafiri, 5 Santine , Gypsophila Aranjament realizat manual în atelierul Verra Flowers ;Modul de ambalare este cu hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăz..
267 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)