Menu
Your Cart

BUCHETE

Buchet de mireasa realizat din 14 trandafiri albi si roz,9 bouvardia si lisianthus roz  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
295 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 trandafiri, 6 gerbera, 5 cale si 10 cupe orhidee Cymbidium, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
300 RON
Buchet de mireasa realizat din 19 trandafiri roz decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viat..
230 RON
Buchet de mireasa realizat din 7 ranunculus rosu,7 cupe orhidee Cymbidium,3 hortensia, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT..
245 RON
Buchet de mireasa realizat din 12 fire lisianthus mov, 9 frezii lila, 7 trandafiri albi ,ideal pentru o mireasa care doreste sa atraga atentia . Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei f..
270 RON
Buchet de mireasa realizat din 15 trandafiri  si 10 frezii mov  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Condit..
280 RON
Buchet de mireasa realizat din 3 crizanteme,6 trandafiri,5 frezii,4 ranunculus,5 hypericum decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
220 RON
Buchet de mireasa realizat din 12 trandafiri albi, galbeni si 11 gerbera decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Condi..
200 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 trandafiri roz si albi, 7  fire bouvardia, lisianthus  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor...
200 RON
Buchet de mireasa realizat din 29 cale galbene decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata ..
465 RON
Buchet de mireasa realizat din 11 trandafiri roz si rosu,10 lisianthus roz , decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  C..
245 RON
Buchet de mireasa realizat din 11 trandafiri roz,7 frezii albe parfumate si 7 fire de lisianthus.O combinatie perfecta de culori si forme. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori s..
250 RON
Afişare 1 - 12 din 92 (8 pagini)