Menu
Your Cart

BUCHETE

Buchet de mireasa realizat din 11 trandafiri roz si rosu,10 lisianthus roz , decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  C..
245 RON
Buchet de mireasa realizat din 17 trandafiri pe nuante de roz si 10 frezii  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !&nbs..
250 RON
Buchet de mireasa realizat din 10 frezii albe,6 cale albe,7 cupe orhidee cymbidium roz decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT..
210 RON
Buchet de mireasa realizat din 5 trandafiri albi , 5 trandafiri roz si 5 fire bouvardia decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTAN..
200 RON
Buchet de mireasa realizat din 14 trandafiri albi si roz diferite nuante,7 minirosa,  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPOR..
290 RON
Buchet de mireasa realizat din 15 trandafiri  si 10 frezii mov  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Condit..
280 RON
Buchet de mireasa realizat din 5 bujori,9 frezii si 7 trandafiri decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile op..
230 RON
Buchet de mireasa realizat din 25 trandafiri Grand Prix ,completat cu verdeata decorativa potrivita.Un buchet clasic rosu este alegerea perfecta!Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flo..
290 RON
Buchet de mireasa realizat din 19 cale galbene decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata ..
220 RON
Buchet de mireasa realizat din 14 cale albe si  negre si 7 trandafiri decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  C..
310 RON
Buchet de mireasa realizat din 3 crizanteme,6 trandafiri,5 frezii,4 ranunculus,5 hypericum decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
220 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 trandafiri,7 fire craspedia,5 hypericum si 6 frezia  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPOR..
250 RON
Afişare 1 - 12 din 92 (8 pagini)