Menu
Your Cart

BUCHETE

Buchet de mireasa realizat din 17 trandafiri pe nuante de roz si 10 frezii  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !&nbs..
250 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 cale galbene, 9 trandafiri de culoare portocalie si 9 gerbera de culoare portocalie ,ideal pentru o nunta de toamna tarzie. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata ..
260 RON
Buchet de mireasa realizat din 7 crizanteme, gypsophila decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru..
110 RON
Buchet de mireasa realizat din 14 trandafiri albi si roz,9 bouvardia si lisianthus roz  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
295 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 trandafiri, 6 gerbera, 5 cale si 10 cupe orhidee Cymbidium, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
300 RON
Buchet de mireasa realizat din 19 trandafiri roz decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viat..
230 RON
Buchet de mireasa realizat din 7 ranunculus rosu,7 cupe orhidee Cymbidium,3 hortensia, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT..
245 RON
Buchet de mireasa realizat din 15 trandafiri  si 10 frezii mov  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Condit..
280 RON
Buchet de mireasa realizat din 12 fire lisianthus mov, 9 frezii lila, 7 trandafiri albi ,ideal pentru o mireasa care doreste sa atraga atentia . Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei f..
270 RON
Buchet de mireasa realizat din 3 crizanteme,6 trandafiri,5 frezii,4 ranunculus,5 hypericum decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
220 RON
Buchet de mireasa realizat din 12 trandafiri albi, galbeni si 11 gerbera decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Condi..
200 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 trandafiri roz si albi, 7  fire bouvardia, lisianthus  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor...
200 RON
Afişare 1 - 12 din 92 (8 pagini)