Menu
Your Cart

BUCHETE

Buchet de mireasa realizat din 25 trandafiri Grand Prix ,completat cu verdeata decorativa potrivita.Un buchet clasic rosu este alegerea perfecta!Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flo..
290 RON
Buchet de mireasa realizat din 23 trandafiri diferite culori si gypsophila, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Condi..
270 RON
Buchet de mireasa realizat din 14 cale albe si  negre si 7 trandafiri decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditii..
310 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 trandafiri,7 fire craspedia,5 hypericum si 6 frezia  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTAN..
250 RON
Buchet de mireasa realizat din 14 trandafiri albi si roz diferite nuante,7 minirosa,  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTAN..
290 RON
Buchet de mireasa realizat din 15trandafiri galbeni Avalanche decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pen..
200 RON
Buchet de mireasa realizat din 10 trandafiri rosii si 9 cale albe decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime..
230 RON
Buchet de mireasa realizat din 10 lalele,5 hypericum verde,6 cupe orhidee Cymbidium,9 trandafiri  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilo..
280 RON
Buchet de mireasa special realizat din 7 fire de hortensia albastre , avand un design deosebit. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori sunt: depozitarea intr-un loc racoros, apa proasp..
260 RON
Buchet de mireasa realizat din 25 trandafiri diverse culori  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime..
290 RON
Buchet de mireasa realizat din 7 cale, 5 hypericum,7 trandafiri, 5 frezii, 2 hortensia decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !&..
295 RON
Buchet de mireasa realizat din 21 trandafiri albi  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o vi..
250 RON
Afişare 1 - 12 din 92 (8 pagini)