Menu
Your Cart

Buchete de Mireasă

Una din cele mai dificile sarcini este alegerea buchetului de mireasă. Fiecare mireasă are în minte un model, o culoare, o floare sau măcar câteva detalii despre cum ar vrea să arate buchetul din ziua nunţii ei. Când vorbesc despre buchetul lor, miresele au ochii plini de entuziasm, sunt emoţionate şi ghidate de speranţa că totul va fi aşa cum au visat.
Buchet de mireasa realizat din 3 crizanteme,6 trandafiri,5 frezii,4 ranunculus,5 hypericum decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
220 RON
Buchet de mireasa realizat din 12 trandafiri albi, galbeni si 11 gerbera decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Condi..
200 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 trandafiri roz si albi, 7  fire bouvardia, lisianthus  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor...
200 RON
Buchet de mireasa realizat din 29 cale galbene decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata ..
465 RON
Buchet de mireasa realizat din 11 trandafiri roz si rosu,10 lisianthus roz , decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  C..
245 RON
Buchet de mireasa realizat din 15 trandafiri Thalea si 10 hypericum rosu  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT ! ..
290 RON
Buchet de mireasa realizat din 11 trandafiri roz,7 frezii albe parfumate si 7 fire de lisianthus.O combinatie perfecta de culori si forme. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori s..
250 RON
Buchet de mireasa realizat din 10 frezii albe,6 cale albe,7 cupe orhidee cymbidium roz decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT..
210 RON
Buchet de mireasa realizat din 10 trandafiri albi si 5 hortensia mov ,decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditii..
280 RON
Buchet de mireasa realizat din 29 lalele rosu, alb decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o vi..
190 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 trandafiri rosii si 9 trandafiri Thalea si 7 cupe orhidee Cymbidium decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientil..
280 RON
Buchet de mireasa realizat din 12 trandafiri Thalea si trandafiri galbeni,5 fire ranunculus,6 cale, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilo..
250 RON
Afişare 1 - 12 din 47 (4 pagini)