Menu
Your Cart

Buchete de Mireasă

Una din cele mai dificile sarcini este alegerea buchetului de mireasă. Fiecare mireasă are în minte un model, o culoare, o floare sau măcar câteva detalii despre cum ar vrea să arate buchetul din ziua nunţii ei. Când vorbesc despre buchetul lor, miresele au ochii plini de entuziasm, sunt emoţionate şi ghidate de speranţa că totul va fi aşa cum au visat.
Buchet de mireasa realizat din 7 gerbera rosie si 10 trandafiri decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optim..
205 RON
Buchet de mireasa realizat din 25 trandafiri albi si pe nuante diferite de roz,ideal pentru o mireasa cu un caracter de printesa. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori sunt: depozi..
290 RON
Buchet de mireasa realizat din trandafiri 7 David Austin si wax flower  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  C..
190 RON
Buchet de mireasa realizat din 5 bujori,9 frezii si 7 trandafiri decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile op..
230 RON
Buchet de mireasa realizat din 5 trandafiri albi , 5 trandafiri roz si 5 fire bouvardia decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTAN..
200 RON
Buchet de mireasa realizat din 27 trandafiri albi si rosu  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optim..
305 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 minitrandafiri albi si 12 trandafiri albastrii  ,oferindu-i o nota indrazneata, fiind foarte usor remarcat si totodata, apreciat Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata..
280 RON
Buchet de Mireasa
Custom Labels
Buchet de mireasa realizat din 15 trandafiri Thalea si cupe orhideee Thailanda decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT ! ..
280 RON
Buchet de mireasa realizat din 2 hortensia,2 cupe orhidee Cymbidium, 9 trandafiri  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTAN..
180 RON
Buchet de mireasa realizat din 25 trandafiri Grand Prix ,completat cu verdeata decorativa potrivita.Un buchet clasic rosu este alegerea perfecta!Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flo..
290 RON
Buchet de mireasa realizat din 23 trandafiri diferite culori si gypsophila, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Co..
270 RON
Buchet de mireasa realizat din 14 cale albe si  negre si 7 trandafiri decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  C..
310 RON
Afişare 1 - 12 din 47 (4 pagini)