Menu
Your Cart

Buchete de Mireasă

Una din cele mai dificile sarcini este alegerea buchetului de mireasă. Fiecare mireasă are în minte un model, o culoare, o floare sau măcar câteva detalii despre cum ar vrea să arate buchetul din ziua nunţii ei. Când vorbesc despre buchetul lor, miresele au ochii plini de entuziasm, sunt emoţionate şi ghidate de speranţa că totul va fi aşa cum au visat.
Buchet de mireasa realizat din 10 lalele,5 hypericum verde,6 cupe orhidee Cymbidium,9 trandafiri  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele client..
280 RON
Buchet de mireasa realizat din 25 trandafiri diverse culori  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile opt..
290 RON
Buchet de mireasa special realizat din 7 fire de hortensia albastre , avand un design deosebit. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori sunt: depozitarea intr-un loc racoros, apa pro..
260 RON
Buchet de mireasa realizat din 7 cale, 5 hypericum,7 trandafiri, 5 frezii, 2 hortensia decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTA..
295 RON
Buchet de mireasa realizat din 21 trandafiri albi  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o..
250 RON
Buchet de mireasa realizat din 10 trandafiri si 9 frezii  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime..
210 RON
Buchet de mireasa realizat din 19 cale galbene decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata ..
220 RON
Buchet de mireasa realizat din 14 minitrandafiri rosii si albi,12 trandafiri rosii si albi,7 hypericum rosu, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele ..
430 RON
Buchet de mireasa realizat din 17 trandafiri pe nuante de roz si 10 frezii  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !&nbs..
250 RON
Buchet de mireasa realizat din 9 cale galbene, 9 trandafiri de culoare portocalie si 9 gerbera de culoare portocalie ,ideal pentru o nunta de toamna tarzie. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata ..
260 RON
Buchet de mireasa realizat din 7 crizanteme, gypsophila decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru..
110 RON
Buchet de mireasa realizat din 14 trandafiri albi si roz,9 bouvardia si lisianthus roz  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMP..
295 RON
Afişare 1 - 12 din 47 (4 pagini)