Menu
Your Cart

Buchete pentru Nașă

Naşii sunt părinţii spirituali ai mirilor iar naşele trebuie să fie obligatoriu accesorizate cu câte un buchet asortat cu ţinutele pe care acestea le poartă dar niciodată buchetele naşelor nu trebuie să semene cu buchetul de mireasă.
Buchet de mireasa realizat din 10 trandafiri si 9 frezii  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime..
210 RON
Buchet de Nasa realizat din 15trandafiri galbeni Avalanche decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime..
200 RON
Buchet de Nasa realizat din 14 minitrandafiri rosii si albi,12 trandafiri rosii si albi,7 hypericum rosu, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele cli..
430 RON
Buchet de Nasa realizat din 17 trandafiri pe nuante de roz si 10 frezii  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  ..
250 RON
Buchet de Nasa realizat din 25 trandafiri Grand Prix ,completat cu verdeata decorativa potrivita.Un buchet clasic rosu este alegerea perfecta!Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori ..
290 RON
Buchet de Nasa realizat din 7 crizanteme, gypsophila decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o ..
110 RON
Buchet de Nasa realizat din 14 trandafiri albi si roz,9 bouvardia si lisianthus roz  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORT..
295 RON
Buchet de Nasa realizat din 9 trandafiri, 6 gerbera, 5 cale si 10 cupe orhidee Cymbidium, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORT..
300 RON
Buchet de Nasa realizat din 19 cale galbene decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata i..
220 RON
Buchet de Nasa realizat din 7 ranunculus rosu,7 cupe orhidee Cymbidium,3 hortensia, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !&..
245 RON
Buchet de Nasa realizat din 15 trandafiri  si 10 frezii mov  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiil..
280 RON
Buchet de Nasa special realizat din 7 fire de hortensia albastre , avand un design deosebit. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori sunt: depozitarea intr-un loc racoros, apa proasp..
260 RON
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)