Menu
Your Cart

Buchete pentru Nașă

Naşii sunt părinţii spirituali ai mirilor iar naşele trebuie să fie obligatoriu accesorizate cu câte un buchet asortat cu ţinutele pe care acestea le poartă dar niciodată buchetele naşelor nu trebuie să semene cu buchetul de mireasă.
Buchet de Nasa realizat din 15 trandafiri Thalea si 10 hypericum rosu  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Co..
290 RON
Buchet de Nasa realizat din 12 fire lisianthus mov, 9 frezii lila, 7 trandafiri albi ,ideal pentru o mireasa care doreste sa atraga atentia . Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flor..
270 RON
Buchet de Nasa realizat din 10 frezii albe,6 cale albe,7 cupe orhidee cymbidium roz decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTA..
210 RON
Buchet de Nasa realizat din 10 trandafiri albi si 5 hortensia mov ,decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile ..
280 RON
Buchet de Nasa realizat din 9 trandafiri rosii si 9 trandafiri Thalea si 7 cupe orhidee Cymbidium decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor...
280 RON
Buchet de Nasa realizat din 29 cale galbene decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata i..
465 RON
Buchet de Nasa realizat din 12 trandafiri Thalea si trandafiri galbeni,5 fire ranunculus,6 cale, decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. ..
250 RON
Buchet de Nasa realizat din 7 trandafiri Thalea, 10 lisianthus si 10 frezii  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !&nb..
250 RON
Buchet de Nasa realizat din 11 trandafiri roz,7 frezii albe parfumate si 7 fire de lisianthus.O combinatie perfecta de culori si forme. Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime pentru o viata indelungata a oricarei flori sunt..
250 RON
Buchet de Nasa realizat din 7 gerbera rosie si 10 trandafiri decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Conditiile optime p..
205 RON
Buchet de Nasa realizat din trandafiri 7 David Austin si wax flower  decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !  Cond..
190 RON
Buchet de Nasa realizat din 5 trandafiri albi , 5 trandafiri roz si 5 fire bouvardia decorat cu verdeata potrivita.O combinatie perfecta de culori si forme. Se pot adauga accesorii buchet(funda satin,ace,etc.) Culorile florilor se pot schimba in functie de cerintele clientilor. IMPORTANT !..
200 RON
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)