Meniu Închide

Comanda ta va fi livrata imediat dupa confirmarea platii.

Buchetele create de designerii Verra-Flowers pot fi platite prin modalitatea de plata preferata de clientul nostru, care poate alege una dintre cele 4 variante disponibile.

Plata online card bancar /cardul de credit / debit

Plata online securizată, prin intermediul card-urilor bancare, de debit sau de credit, emise oriunde în lume, cu sigla VISA, VISA Electron, MasterCard sau Maestro. Tranzacțiile vor fi realizate in RON (moneda națională a României) indiferent de moneda valutară a card-ului bancar utilizat. Menționăm că tranzacția electronică va fi realizată în condiții de maximă securitate pe platforma de ecommerce Netopia – Mobil Pay, website ce nu vizualizează si nu memorează nicio informație confidențială aflată pe card-ul dvs.

Verra-Flowers.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.

Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in conturile deschise la Banca  Garanti Bank, pe numele CÎTU WE CONSULTING SRL

Conturi IBAN:

CONT IN MONEDA RON – CÎTU WEB CONSULTING

MONEDA: RON | BANCA: GARANTIBANK INTERNATIONAL NV – SUCURSALA ROMANIA

RO85UGBI0000232015088RON | SWIFT: UGBIROBU

CONT IN MONEDA EURO – CÎTU WEB CONSULTING

MONEDA: EURO | BANCA: GARANTIBANK INTERNATIONAL NV – SUCURSALA ROMANIA

RO78UGBI0000232015089EUR | SWIFT: UGBIROBU

TREZORERIA STATULUI – CÎTU WEB CONSULTING

MONEDA: RON | TREZORERIA STATULUI

RO20TREZ6915069XXX010645 | SWIFT: TREZROBU

Dupa depunere, ne poti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail, la adresa: comenzi@verra-flowers.ro .

Daca ai nevoie de factura proforma, o poti descarca din contul tau Verra-Flowers (Istoric Comenzi – Comenzile mele). Comanda ta va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii platii.

Plata Ramburs / La Livrare

Plata prin numerar este disponibila atat pentru comenzile lansate si achitate din Vrancea. Dupa lansarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a incasa contravaloarea comenzii.

Dupa incasare, comanda va fi procesata si apoi expediata. Daca alegi sa faci plata prin numerar, atunci cand vei bifa aceasta optiune se va deschide un camp in care trebuie sa completezi adresa de la care se va ridica numerarul.

Nu ți-ai lăsat Surpriza chiar așa, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Selectați moneda dvs
EUR Euro
RON Leu românesc