Menu
Your Cart

Flori pentru Evenimente Focsani

Ziua ta este importanta pentru noi!

Alege din buchetele florale uimitoare și cu un decor unic.

La Verra Flowers - Florarie pentru Evenimente in Focsani , aranjamentele noastre florale sunt toate realizate cu atenție si pasiune datorita detaliilor și stilului unic.

Noi folosim flori de cea mai buna calitate, panglici premium, cristale și recipiente pentru a îndeplini și depăși așteptările clienților noștri.

Oferim servicii complete de livrare, ca opțiune în cazul în care clienții doresc să se concentreze asupra detaliilor.

Acest lucru permite clienților noștri să se bucure pe deplin de ziua lor specială și să nu vă faceți griji cu privire la livrarea florilor, livrare este  realizata de Curieri personali ai florariei din Focsani, Verra Flowers, deasemenea disponibilă in toată Vrancea.

Buchete pentru Nasa

Naşii sunt părinţii spirituali ai mirilor iar naşele trebuie să fie obligatoriu accesorizate cu câte un buchet asortat cu ţinutele pe care acestea le poartă dar niciodată buchetele naşelor nu trebuie să semene cu buchetul de mireasă.

Vezi colectia Buchete de Nasa !

Buchete pentru Mireasa

Una din cele mai dificile sarcini este alegerea buchetului de mireasă.

Fiecare mireasă are în minte un model, o culoare, o floare sau măcar câteva detalii despre cum ar vrea să arate buchetul din ziua nunţii ei.

Când vorbesc despre buchetul lor, miresele au ochii plini de entuziasm, sunt emoţionate şi ghidate de speranţa că totul va fi aşa cum au visat.

Vezi colectia Buchete de Mireasa !

Aranjamente Prezidiu

Se aşează în centrul mesei mirilor pentru a-i da grandoare şi în mod obligatoriu trebuie să fie elegant, amplu şi alături de lumânari, oglinzi şi celelalte accesorii să formeze masa perfectă aşa cum mirii şi-au dorit-o.

Culoarea florilor va fi mereu asortată cu întregul decor şi este de preferat ca acestea să fie florile preferate ale miresei.

Vezi colectia Aranjamente de Prezidiu !

Cocarde

Sunt elemente esenţiale, se asortează cu buchetele şi cu întregul decor şi se pun în pieptul membrilor familiei.Brăţările se aşează pe mâinile domnişoarelor de onoare înlocuind buchetelele şi sunt asortate de asemenea cu restul florilor.

Vezi colectia Cocarde !

Corsaje

Corsajele se poarta din antichitate de catre femei, initial prinse de rochii avand rolul de a alunga spiritele rele. In secolul 20 au devenit un dar in semn de respect si constau dintr-o floare extrasa din buchet, iar mai tarziu au evoluat in mici buchete de flori legate pe o banda, astfel incat s-au transformat in bratari din flori.