Menu
Your Cart

Informații de livrare

Livrare flori în Focșani și în provincie

Verra-Flowers.ro oferă posibilitatea diasporei române să comande flori și cadouri persoanelor iubite din România

Condiții de livrare


Pentru 14 Februarie primim comenzi până la ora 16:00, în limita stocului disponibil.

Pentru 8 Martie, garantăm livrarea comenzilor sosite până pe 7 martie, ora 20:00.

În zilele de 24 și 31 Decembrie, primim comenzi doar până în ora 14:00 și livrăm comenzile lansate anterior.

În datele de 25 și 26 Decembrie, nu se fac livrări, doar preluam comenzi cu livrare în alte zile.

În datele de 1 și 2 ianuarie, livrăm doar comenzile pentru care există flori în stoc, de aceea vă rugăm să verificați telefonic disponibilitatea.

Deoarece numărul de comenzi pentru 8 Martie este foarte mare, vom încerca să respectăm aceste intervale de livrare.

Nu putem accepta modificări ulterioare.

Comenzile lansate dupa acest moment le vom livra în măsura în care ne permit timpul și stocul de flori, de aceea vă rugăm să confirmați pe e-mail sau telefonic disponibilitatea.


Unde se livreaza flori


Comenzile pentru care s-a confirmat plata pana in ora 16 se vor livra gratuit in aceeasi zi pe raza orasului Focsani, pana in ora 18. In cazurile in care doriti livrarea in intervalul 18:00 -22:00, se percepe o taxa suplimentara de 30 lei/comanda.

Pentru a se asigura de prospetimea si aspectul florilor, livrarea in orasul Focsani se realizeaza in regim propriu.


Livrarea buchetelor de flori prin floraria online Verra-Flowers.ro se face in Focsani si Vrancea in 2-4 ore si reteaua de orase Verra-Flowers in 24 de ore in timpul saptamanii, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 18:00. In functie de ora la care se efectueaza comanda si de adresa de destinatie, buchetul de flori sau cadoul va ajunge intre 2 si 4 ore.

Pentru livrarile cu interval de livrare 09-11 a doua zi dupa lansarea comenzii, confirmarea platii trebuie primita cel tarziu la ora 16:00, ziua curenta. Pentru livrari in afara intervalului standard de livrare, va rugam sa ne contactati inainte de lansarea comenzii pentru a confirma disponibilitatea.

Tarife de livrare prin floraria online Verra-Flowers.ro


Pentru zonele limitrofe (Vrancea) tariful este conform optiunilor din rubrica "Metoda de livrare",regasite in formularul de comanda.

Cum se livreaza flori daca nu gasiti destinatarul?


Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de catre destinatari inainte de livrare. Pentru comenzile de astazi confirmarea platii trebuie transmisa pe mail pana la orele 16.00 .

In cazul in care nu se specifica intervalul de livrare, iar destinatarul nu poate fi contactat telefonic, va fi contactat clientul pentru a specifica daca se amana sau se anuleaza livrarea.

In cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa specificata, in intervalul orar specificat, se va contacta clientul sau destinatarul pentru a specifica o alta adresa sau un alt interval orar(in cadrul aceleiasi zile). In cazul in care nu se poate specifica alta adresa sau alt interval orar, comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

In cat timp livrati florile?


Livrarea se face in 2-4 ore de la confirmarea platii comenzii. Livrarea se poate face in aceeasi zi in care s-a efectuat comanda, daca aceasta are plata confirmata pana la orele 16:00. Daca din cauze ce nu tin de floraria online Verra-Flowers.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei.

Nu putem garanta timpi specifici pentru livrare, dar ne vom stradui sa ne incadram in orele indicate de dvs, atunci cand va fi posibil.


Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.


Livrare flori în alte localităţi din ţarăLivrarea buchetelor de la Verra Flowers în alte localităţi se face prin intermediul Fan Courier.

Comanda trebuie plasată cu minim 24 de ore înainte de data de livrare

(ex: pentru livrare miercuri, comanda se face până marţi la ora 16)

De asemenea, nu se pot livra buchete în zilele de duminică şi luni.
Livrările în alte oraşe nu se fac prin mesagerii Verra Flowers, ci prin curieri ai Fan Courier. Livrarea este gratuită pentru toate localităţile deservite direct de reţeaua Fan Courier (peste 3200 de localităţi din România). Lista completă a acestor localităţi o puteţi consulta AICI. Pentru celelalte localităţi, pentru care se percepe taxă pentru kilometrii suplimentari, este necesar să ne contactaţi înainte de plasarea comenzii pentru a verifica exact suma de plată pentru transport. Ne puteţi suna la 0742 08 07 06 sau puteţi să ne scrieţi prin email la: contact@verra-flowers.ro.
Pentru livrarea florilor în alte localităţi buchetele vor fi special pregătite.

Transmitem dragoste în Martie

primim comenzi online din toate tarile cu livrare la adresa dorita

Pasul 1. Alegeti buchetul de flori dorit ;
Pasul 2. Stabiliti data si ora livrarii ;
Pasul 3. Completati adresa destinatarului.

Recenzii:
Cristina Toma : Te salveaza cand nu poti sa fii prezent la momentele cele mai importante ale celor dragi:) Rapid si calitativ. Recomand.
Nicole Bobocea : Foarte multumita de servicii, raspund prompt si profesional! Aranjamente frumoase si elegante! Recomand cu placere tuturor!
Raluca Paunescu-Curcan  : Sunt foarte promti si profesionisti! Recomand cu drag!