Meniu Închide

Cele mai frumoase urări de „La mulți ani!“ pentru Iubita mea.

 Draga mea! De ziua ta, vreau să-ți fac o mărturisire. Te iubesc atunci când ești afectuoasă cu mine și când ești capricioasă, când mă sperii și când mă lauzi, când ai chef și când ești rece, când ești mândră de mine și când mă urăști, când ești în rochie de seară și când în pijama… te iubesc! La mulți ani!

 Iubita mea! Mă grăbesc să te felicit cu această sărbătoare! Îți doresc să înflorești mereu și să-i încânți pe toți cei din jur cu unicitatea ta!

 Iubire! Fie ca nuanțele sufletului tău să nu se decoloreze niciodată și flacăra inimii tale dragi să nu se stingă! Rămâi pentru totdeauna atât de firavă și tandră. Te iubesc!

 Draga, dulcea și iubita! În această zi ești demnă de cele mai tandre și calde cuvinte! Fie ca primăvara să-ți înflorească întotdeauna în suflet, iar razele de soare să strălucească numai pentru tine!

 Scumpa mea! Fii în al nouălea cer și lasă iubirea mea să-ți încălzească inima! Fie ca fericirea să te îmbrățișeze și norocul să te țină de mână strâns! La mulți ani!

 Iubita mea, blânda mea, unica mea! În această zi, lumea e a ta! Îți doresc ca petalele trandafirilor albi să-ți arate calea și să-ți mângâie sufletul. Ține minte întotdeauna că ești farmecul meu, inspirația mea, sensul vieții mele. Rămâi mereu aceeași răutate veselă! La mulți ani, draga mea!

 Fetița mea iubită, mă bucur să-ți urez la mulți ani! Aș dori să-ți spun atât de multe, dar cuvintele potrivite s-au pierdut… Ești frumoasă – îți doresc să înflorești și mai rafinat. Ești blândă – îți doresc să fii și mai dulce. Ești drăguță – îți doresc să fii și mai minunată! Ești iubită, dar nu sunt în stare să-ți doresc să fii și mai iubită, pentru că mai puternic decât te iubesc eu este imposibil să iubești!

 Draga mea! Felicitându-te de ziua ta, vreau să-ți ofer urări de fericire! La urma urmei, dacă există fericire – reală, sinceră, simplă și zilnică, atunci ai totul în această lume și niciun fel de bariere sau dureri nu sunt îngrozitoare!

Iubito! Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a te face mai fericită în fiecare zi nouă! La mulți ani!

 Frumusețea mea, draga mea! Te felicit astăzi cu cea mai minunată sărbătoare de pe Pământ! La Mulți Ani ție!

Iubito! Îmi doresc ca toate planurile tale să devină realitate, să plângi numai de fericire, inima ta să adăpostească dragostea adevărată și zâmbetul să fie așezat pe buzele tale tandre pentru totdeauna! Sunt îndrăgostit de tine din cap până-n picioare!.

 Ce frumos să fii în stare să feliciți femeia iubită cu ocazia zilei de naștere emoționante! Cât de fericit sunt să văd zâmbetul sincer pe chipul meu drag și sclipiri de tandrețe în ochii mei dulci! Fie ca Domnul să-ți dea tot la ce visezi! Mulți ani!

 Ești atât de frumoasă, draga mea, în această zi, încât mi se oprește respirația din iubire! La mulți ani, scumpo!

 Iubita mea prințesă! Te felicit pentru o nouă rundă din viața ta, un alt pas pe care l-ai făcut, o nouă zi de naștere! Lasă-ți viața să se transforme într-un basm plin de evenimente magice, minuni, zâne bune și, în mod natural, un prinț pe cal alb! Apropo, rolul prințului este deja rezervat! Te iubesc!

 Draga mea, cea mai blândă fată din lume! Astăzi, ca o floare exotică, ai renunțat la încă o petală, ai devenit și mai frumoasă și mai senzuală. La mulți ani, unica mea!

 Îți ofer dragostea mea, înfășurată în felicitări, decorată cu un buchet din florile tale preferate și presărată cu cele mai dulci sărutări! Te iubesc pentru totdeauna și la mulți ani!

 Felicitările mele! Lasă viața să meargă lin, să nu rămâi în urma ei. Alege-ți singură fericirea! Fii energică și decisivă! Nu fă niciun pas înapoi, ci mergi doar înainte. Eu te iubesc și voi fi mereu alături.

 La mulți ani, dragă! Lasă-ți toată viața să fie ca un basm cu magie, bunătate și minuni de neuitat! Pentru mine, tu ești cea mai mare minune din lume!

 Îngerul meu! A sosit ziua ta de naștere. Astăzi te-ai născut pentru a face această lume mai magică și mai frumoasă. Odată cu venirea ta, mai multă lumină și căldură spirituală a coborât pe pământ, iar cerul a devenit mai cald și mai înalt. La mulți ani!

Acolo, sus, există un loc doar pentru cele mai frumoase vise. Și unul dintre aceste vise este al meu. Visez că vei trăi mereu fericită, alături de mine! La mulți ani!

 Casa ta este un refugiu vesel pentru prietenii obosiți, iar mâncarea pregătită cu mâinile tale este gustoasă și sănătoasă. Dar aș vrea să fie un loc în casa ta pentru darul meu. Vreau să-ți ofer viitorul – un viitor în care toți cei apropiați și dragi sunt lângă tine și nu există nicio forță care să poată rupe această alianță de oameni care te iubesc și te respectă. La mulți ani, draga mea!

 Când îți pronunț numele, inima îmi bate mai repede! De parcă ar vrea să sară afară și să fugă direct în mâinile tale! Te iubesc foarte mult! Și felicitări de ziua ta!

 Îți doresc ca fiecare zi nouă să fie mai bună decât cea din trecut, iar în inimă să există întotdeauna dragoste. La mulți ani, iubito!

 Îți doresc doar să te bucuri și să râzi, să nu știi de tristețe. Să fii mereu frumoasă și bună, de succes, fericită și plină de viață! Te iubesc!

Mesaje frumoase de la mulți ani pentru iubita mea

Astfel de urări frumoase de la mulți ani pentru iubita mea au fost mereu apreciate de cele mai romantice și visătoare fete. În această selecție, veți găsi cuvintele potrivite pentru orice ocazie, dedicate jumătății voastre. Ele vor transmite întreaga profunzime a sentimentelor pe care le simțiți pentru ea.

 Când iubești, te bucuri nu numai de serile romantice în compania celei de-a doua jumătăți, ci și de fiecare minut, fiecare moment petrecut lângă ea. Eu te iubesc și te prețuiesc! Mulți ani frumoși!

 Nu contează dacă dormi ca o pisică sau te trezești, surprinzându-mă prin veselie și cu o mie de talente, dacă ne certăm ușor sau ne bucurăm împreună – mă simt întotdeauna bine cu tine! Mulți ani, iubita mea!

 De ziua ta, vreau să-ți urez multă dispoziție și mult noroc, dar și mai multe zile și ani fericiți împreună!

 Din toată inima îi doresc iubitei mele o zi de naștere fericită! Ești cea mai perfectă dintre toate idealurile lumii. Oricine te vede, îngheață de admirație!

 Fie ca luna și stelele să-ți ofere lumina lor în noapte, iar soarele să strălucească mai tare în timpul zilei. Trăiește o viață împlinită, inhalează aroma mării și a florilor, bucură-te de mireasma puternică a pădurilor și copacilor. Să știi că poți mereu conta pe mine! Te iubesc!

 Dragă, ești inspirație pentru poeți și pictori! Frumusețea ta nu cunoaște granițe și nimeni nu-i poate rezista. Am avut norocul să fiu cel mai fericit proprietar al acestei bijuterii neobișnuit de frumoase. Tu ești perla mea, diamantul meu! La mulți ani!

 Dragostea mea! Cu față frumoasă și suflet și mai frumos! O fată modestă și deșteaptă, ce poate fi numită o adevărată comoară! Nu este surprinzător că nu mi-a fost ușor să te răpesc din familia ta, de la părinții stricți, dar dragostea noastră a izbucnit atât de puternic încât nu au putut rezista! La mulți ani ție și nouă!

 Astăzi sărbătorim ziua de naștere a iubitei mele! Vreau să te asigur că poți avea încredere în mine! Voi face totul pentru a te face fericită, prințesa mea, nu-ți voi face niciodată rău și îți voi îndeplini toate dorințele! Dragostea mea, vreau să fiu prințul vieții tale!

 De ziua ta, te privesc, dragostea mea, și văd cum sclipiri de fericire îți strălucesc în ochi, zâmbești deschis și vesel, asculți felicitările și urările cu atenție, înclinând ușor capul și zâmbind din nou… văd magia frumuseții și farmecului tău și din nou nu pot rezista! Te iubesc!

 Nu vreau să scap de dorința de a-ți săruta mâinile și buzele vreodată! Te iubesc atât de mult! Vreau să fii fericită în fiecare moment al vieții tale! Destinul tău este să fii regină și vreau să devin regele tău.

 Când apare în viață dragostea adevărată, simți că lumea se întoarce cu capul în jos și toate culorile din ea sunt amestecate. Inima devine caldă și simți că, în sfârșit, ești cu adevărat fericit. Astăzi este ziua ta, dragostea mea, te-am cunoscut în sfârșit și nu te voi lăsa niciodată, oferindu-ți toată fericirea lumii!

 Prețioasa mea comoară, la mulți ani, iubită fată! Tu ești viața mea, inspirația mea, fericirea mea. Sunt recunoscător destinului pentru faptul că am primit un cadou atât de neprețuit ca tine!

Draga mea, neprețuita! Îți doresc bucurie în viață, să fii cea mai fericită și să rămâi cea mai frumoasă!

 Astăzi este sărbătoarea ta, lumina ochilor mei! Spune-mi dorința ta cea mai nebunatică și o voi împlini!

 Dacă mă întrebi pentru ce te iubesc, cu greu pot să răspund… cum pot enumera toate avantajele și calitățile tale? Ești o creatură frumoasă și uimitoare, cea mai bună pentru mine din întreaga lume! Astăzi nu vreau decât să te felicit și să-ți reamintesc că te iubesc!

 Vreau să-ți ofer buchete și cadouri nu numai de ziua ta, ci în fiecare zi! Vreau să te înconjor de fericire, să-ți îndeplinesc visele și să-ți doresc să rămâi mereu așa cum te-am cunoscut! Iubito! Trăiește-ți viața cu plăcere!

 Draga mea! Astăzi este ziua în care toate cuvintele se estompează înaintea frumuseții și originalității tale. Ai apărut în această lume precum Afrodita din spuma mării și ai devenit un fenomen natural minunat! La mulți ani, scumpete!

 Chipul tău îmi duce gândurile la astfel de înălțimi unde este simțită respirația lui Dumnezeu și îngerii cântă harul etern al lumii. Este bine și calm cu tine, îmi dai lumină și îmi inspiri speranțe că totul va fi bine. Îți mulțumesc și la mulți ani!

 Creatorul a suflat suflet în corpul tău frumos și ai început să trăiești ca într-o poveste în care toți eroii sunt fericiți și plini de dragoste. Îți urez ca această poveste să fie veșnică! La mulți ani!

 Fiecare persoană din viață are obiective mari. Mulți vorbesc despre ele cu voce tare, mulți le păstrează strict în secret. Fie ca circumstanțele din viața ta să-ți permită să obții tot ceea ce îți dorești! Mulți ani, iubito!

 Felicitări! Îți doresc multă putere, pentru că este absolut necesară pentru realizarea unui vis. Îți doresc prieteni adevărați, pentru că fără ei este imposibil să obții ceva. Îți doresc mult noroc, pentru că și aici fără el, nicăieri. Îți doresc un sprijin de încredere în viață, pentru că atunci când crede cineva în tine, obiectivul este mult mai aproape. Și cel mai important – nu renunța și nu da înapoi, totul este în mâinile tale! Meriți toată fericirea!

Mesaje de dragoste pentru iubita mea cu La Mulți Ani

Aceste mesaje de dragoste pentru iubita cu La Mulți Ani vă vor ajuta să subliniați individualitatea ei, modul în care vă uimește, căldura și dragostea pe care o relaționați cu ea, dar și vă vor  arăta originalitatea și bunul simț. Urările vor adăuga note romantice în zilele semnificative și vor fi mereu amintite de jumătatea voastră.

 Ne cunoaștem de mulți ani, dar de curând am decis să ne unim destinele. Astăzi nu pot înțelege de ce am așteptat atât de mult, dar sunt fericit, pentru că înainte ne așteaptă o eternitate a iubirii noastre! Felicitări!

 Iubita mea, te felicit de ziua ta și-ți doresc bucurie, sănătate puternică și inspirație pentru a face sărbătoare din fiecare zi!

 Știi, sunt atât de multe fete în lume și toate sunt atât de diferite, frumoase, amuzante, zvelte. Și iată paradoxul, doar tu ești perfectă! De ziua ta, vreau să-ți urez noroc. Este atât de important! Și fericire! Este atât de necesară!

 Iubito! Să te protejeze întotdeauna Domnul! Să vină în fiecare dimineață inspirația, iar sufletul tău să înceapă să cânte din fericire. Tot la ce visezi să devină realitate, pentru că tu chiar meriți! La mulți ani!

 Iubita mea este cea mai frumoasă, dulce, amabilă și afectuoasă, unica din întreaga lume! Ziua ei de naștere este pentru mine cea mai plăcută sărbătoare a anului! Vreau să-i doresc iubitei să-și amintească mereu că este prințesa mea, la picioarele căreia sunt gata să aduc întreaga lume!

 Iubito! Fii mereu veselă, mergi cu capul ridicat și nu pierde inspirația, apreciază fiecare clipă și ajută soarele să strălucească mai mult prin frumusețea și farmecul tău!

  • În această sărbătoare, am decorat casa și am aranjat buchetele cu florile ei preferate. Sunt foarte emoționat, pentru că vreau să fie totul perfect pentru unica mea, cea mai bună fată din lume! Te felicit, draga mea, fii mereu la fel de fericită ca astăzi!
  • Iubito! Să nu ai dificultăți sau întristări în viață, să fii mereu veselă și demnă de razele calde de noroc și fericire!
  • Ești mai tandră decât prima rază de soare, încălzindu-mă cu căldura ta. Ești mai rafinată decât floarea cea mai fragilă, care se ofilește înaintea frumuseții tale. Și cu toată această fragilitate, ai o forță incredibilă care mă încântă și pe care o ador. La mulți ani, iubire!
  • Ești ca un înger coborând din nori pe aripi invizibile! Astăzi, vreau să-ți doresc să rămâi mereu așa cum ești, să mergi ușor și cu încredere prin viață, schimbându-ți destinul, dar fără să te schimbi!
  • Iubito! Fii cea mai fericită ca să te invidieze toți, pentru că meriți tot ce este mai bun! Mereu te admir și nu vreau ca zâmbetul tău radiant să-ți părăsească vreodată chipul frumos. La mulți ani, fata mea!
  • Până de curând, eram liber ca vântul, iar serile mele singuratice și inactive erau uneori atât de plictisitoare, încât nu vreau să-mi amintesc… În casa mea era rece.  Apoi m-am îndrăgostit… De o făptură minunată, blândă, parcă dintr-o altă lume. Aleasa mea mi-a răspuns în schimb – și toată viața mi s-a schimbat. Astăzi vreau să-ți urez la mulți ani și să știi că te ador!
  • Serile cu iubita mea sunt atât de bune și interesante, încât nici nu mai vreau să mă culc! Știu, nu sunt un maestru în scris, dar sper că aș putea măcar să-ți povestesc puțin despre cât de fericit sunt alături de tine! Te felicit de ziua ta, dragostea mea, unica mea! Fii fericită!

 Te ador și la mulți ani, dragă! Lasă totul să fie așa cum vrei! Ești cea mai uimitoare, încântătoare, cea mai magică și misterioasă fată. Ești regina tuturor lumilor și a fanteziilor mele. Odată cu apariția ta în viața mea, nu mai observ pe nimeni!

 Astăzi este o zi foarte pozitivă. Pentru că astăzi este ziua de naștere a celei mai pozitive fete! Și în această sărbătoare, vreau doar să spun – ești unică! Lângă tine, este imposibil să fii trist. Îmi este atât de interesant să ascult toate ideile tale, încât încep să cred că ești un geniu! La mulți ani ție, fată deșteaptă și mult iubită!

 Iubito! Îți doresc să înflorești ca cea mai frumoasă floare și niciodată, în niciun caz, să nu te ofilești! Să întâlnești pe drumul vieții numai oameni strălucitori! La mulți ani!

 Există povești de dragoste celebre despre care întreaga lume vorbește, despre care sunt scrise romane. Aș vrea și viața noastră să fie plină de aventuri! Mă bucur că te am pe tine, unica mea! La mulți ani!

 Pentru mine, relația noastră este cea mai magică poveste de dragoste din toate timpurile! De ziua ta, îți voi spune „Iubire” din nou și te voi săruta cu blândețe, voi privi în ochii tăi… Fii fericită, iubirea mea!

 Când te-am văzut pentru prima dată, m-am gândit: „Este foarte dulce…”. Apoi, într-o zi, mi-am amintit de râsul tău sonor… Timp de trei zile și trei nopți nu eram eu și, în sfârșit, mi-am dat seama – sunt îndrăgostit! Astăzi pot fi mândru să îi doresc dragostei mele o sărbătoare fericită și să îi urez bucurie și noroc!

 Mă gândesc la tine tot timpul, draga mea. Ce bine că te-ai născut, altfel nu aș fi cunoscut fericirea. Rămâi la fel de fermecătoare, iar eu voi fi alături ca să alung norii gri de la tine.

 Știi, rareori îndrăznesc să vorbesc despre sentimentele mele. Dar de ziua ta, încă mai am curaj și spun: ești cea mai iubită și dorită fată din lume!

Mesaje de zi de naștere pentru iubita mea sau soția mea

Ziua de naștere a persoanei iubite este, cu siguranță, o zi specială și pentru voi. Vreți să-i oferiți o experiență minunată în fiecare minut, să o bucurați cu vorbe calde și bună dispoziție. În acest caz, de mare ajutor vă vor fi aceste mesaje de zi de naștere pentru iubita mea sau soția.

 Ești unica fată cu care pot fi fericit. Ziua ta de naștere este cea mai dorită sărbătoare pentru mine! Te felicit, am să spun de o mie de ori că te iubesc și îți doresc din toată inima să rămâi la fel de frumoasă ca azi, să zâmbești și să nu fii niciodată tristă, pentru că ai fost creată pentru iubire!

 Zveltă ca o căprioară, ochii ca niște stele, vocea ca melodia unui pârâu de primăvară! Ești ireal de frumoasă la chip și suflet! Te iubesc și la mulți ani!

 Iubito, astăzi, de ziua ta, voi spune multe cuvinte de dragoste! Bucură-te în fiecare moment, zâmbește mereu și să știi că ai pe cineva care te iubește!


Vreau să o felicit pe cea mai bună fată din lume, cea mai drăguță, fermecătoare și dorită și să-i spun la mulți ani! Nu am suficiente cuvinte pentru a reda cât de fericit sunt să te cunosc. Ești cea mai cea!

 Îți doresc o zi de naștere fericită! Sunt sigur că vei realiza tot ceea la ce visezi, pentru că ai totul pentru asta – frumusețe, inteligență și caracter, răbdare și muncă asiduă. Felicitări, iubito!

 Scumpa mea, să ai mereu noroc în toate, iar visele tale să devină întotdeauna realitate! Vreau să te văd fericită, reușită și veselă – nu numai de ziua ta, ci în fiecare zi și în fiecare secundă. La mulți ani, prințesă!

 Ce este necesar pentru o viață fericită? Vremea bună afară, o pungă de aur, un lucru interesant? Toate acestea nu contează în comparație cu iubirea! Când există iubire, vrei doar să păstrezi aceste sentimente, să le porți de-a lungul anilor, pentru că iubirea face minuni! Te felicit de ziua ta și-ți mărturisesc din nou dragostea mea!

Nu mă voi obosi niciodată să vorbesc despre iubirea mea! Din moment ce avem dragoste, avem tot. Îți doresc o dispoziție minunată în fiecare zi, un cerc de oameni buni și mai mult noroc! La mulți ani!

 Astăzi m-am gândit la ceea ce ne oferă iubirea. Dragostea ne face viața mai strălucitoare decât lumina soarelui, ne aduce căldură mai multă decât focul. Și, chiar dacă nu există reciprocitate, sunt încă pregătit să-ți ofer generos tot ceea ce ți-a aparținut, atât timp cât vei fi fericită! La mulți ani!

 Sunt alături de tine, împărtășim dragostea în doi și, prin urmare, suntem fericiți!  Viețile noastre sunt împletite într-una și cred că va fi lungă și la fel de frumoasă ca în această zi când te felicit, draga mea, de ziua ta!

 Fie ca florile cele mai frumoase să înflorească pentru tine, dragostea mea, să vină prima ploaie de primăvară și stelele să cadă din cer ca să poți să-ți pui dorințe!

 La mulți ani, draga mea! Felicitări și numai fericire! Vreau ca iubirea noastră să crească mai puternic în fiecare zi! Fie ca toate visele tale să devină realitate și bucuria să nu te părăsească niciodată! Fii mereu atât de frumoasă, tânără și suplă!

 Îți doresc în fiecare zi să râzi, să te bucuri de fiecare minut din viață! Între timp, eu te voi scălda de fericire și îți voi umple viața cu dragostea mea!

 La mulți ani, dragă! Ești lumina vieții mele! Poți fi afectuoasă și tandră, ca o pisică pufoasă, sau poți fi pasională și periculoasă, ca o panteră. Ador aceste diferențe în tine! Ești cel mai valoros om din viața mea și vreau să-mi petrec toată viața lângă tine.

Nu ți-ai lăsat Surpriza chiar așa, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Selectați moneda dvs
EUR Euro
RON Leu românesc