Meniu Închide

Cele mai frumoase urări de „La mulți ani!“ pentru Iubitul meu.

  La Mulți Ani, iubirea mea! Știi să fii blând și puternic, curajos și bun, amabil și corect! Așa și să rămâi!

  Îi mulțumesc destinului pentru întâlnirea noastră și pentru fericirea noastră! Pupici, îmbrățișări și dragoste! La Mulți Ani!

  Iubitule! Te felicit de ziua ta! Ești pentru mine cea mai dragă persoană de pe pământ, cu tine mă simt bine și plăcut!

  Îți doresc tot binele din lume! Fie ca dragostea noastră să nu dispară! La Mulți Ani, dragul meu!

  Iubitul meu, bucuria mea, fericirea mea, îți doresc o aniversare fericită! Ești universul meu, ești lumea mea și îți mulțumesc pentru asta.

  Îți doresc să realizezi tot ceea ce îți dorești, să tinzi să ai succes și să nu renunți niciodată. La Mulți Ani ani, scumpul meu!

  Ești curajos și puternic, cu siguranță vei reuși exact așa cum îți dorești, iar eu te voi susține în orice demers. La mulți ani!

  Sunt cea mai fericită cu tine și vreau ca fericirea noastră să fie mai înaltă decât cerul. La Mulți Ani pentru tine!

  Ești singura persoană de la care inima îmi bate atât de tare! Îmi ești foarte apropiat și îmi ești mai drag decât toți cei din jur! La Mulți Ani!

  Fie ca inima ta să rămână fierbinte și pasională! Să știi că te iubesc foarte mult! La Mulți Ani, dragul meu!

  Dragul meu, singurul, gloriosul, minunatul, te felicit de ziua ta! Te iubesc foarte mult și vreau să-ți doresc sănătate și multă putere!

  Mult noroc în toate planurile și ideile tale, împlinirea tuturor dorințelor tale prețuite și chiar bizare! Fie ca starea ta de spirit să fie întotdeauna cea mai însorită! Te iubesc!

  Iubitul meu, dragule, cea mai importantă persoană din viața mea, La Mulți Ani!

  Dragul, iubitul și singurul meu, să se împlinească cea mai prețuită dorință în această zi de naștere! Te iubesc!

  La Mulți Ani! Să cucerești orice vârf! Îți doresc sănătate, forță, emoții vii, fericire și noroc.

Mesaje lungi de La Mulți Ani pentru iubit

  Dragul meu, lasă fericirea să-ți copleșească sufletul! Suntem împreună și acesta este principalul lucru! Îți doresc să fii întotdeauna o persoană de succes, sănătoasă și la fel de pozitivă și amabilă precum ești acum! Lasă toate obiectivele tale să fie ușor de atins și fiecare zi să-ți aducă noi victorii și motive de bucurie! Să știi că te iubesc foarte mult și în fiecare zi mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult, pentru că tu ești idealul meu!

  Iubitule! La Mulți Ani pentru tine din suflet! Îți doresc să te bucuri de fiecare zi în care trăiești, să rămâi tu însuți în orice situație, să nu lași anxietatea să îți pătrundă sufletul și să fii mereu înconjurat de prieteni loiali! De asemenea, îți doresc o mare dispoziție, mult succes, fericire nemărginită și dragoste sinceră reciprocă de ziua ta! Pentru mine, tu ești cel mai bun și te iubesc foarte mult!

  Astăzi e ziua ta – o sărbătoare foarte importantă pentru mine. Vreau să-i mulțumesc soartei pentru că mi te-a dat. Îți doresc să fii cel mai fericit, fără a lua în considerare anii și zilele trecute, ci pur și simplu să trăiești și să te bucuri de fiecare moment. Îți doresc sănătate, mult succes, putere pentru a-ți atinge toate obiectivele. La Mulți Ani, dragul meu!

  Iubitul meu omuleț! Îmi doresc ca fericirea ta să fie ușoară și veșnică. Norocul din viața ta să fie adevărat și constant, sănătatea să fie puternică și de nezdruncinat, iar energia ta – inepuizabilă. Îți doresc împlinirea tuturor planurilor și realizarea chiar și a celui mai ireal vis. Zâmbește și fii încărcat cu pozitivism în această zi minunată! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani, dragul meu! Îți doresc fericire și mult noroc, să fii mereu împlinit în orice, iar sănătatea ta să fie puternică. Îmi doresc ca toate visele tale să se împlinească și viața ta să devină mai frumoasă. Lasă-ți ochii să strălucească de bucurie, starea de spirit să fie la înălțime iar puzzle-ul vieții tale să fie ușor și frumos!

  Dragul meu, alături de tine fiecare zi devine un basm. Mă bucur enorm că te-am întâlnit pe calea mea de viață. Vreau să-ți doresc numai bine, numai momente care să te bucure zi de zi. Să știi că voi fi alături de tine indiferent de ce se va întâmpla. Tu ești comoara mea, te iubesc foarte mult. La Mulți Ani azi pentru tine!

  Iubitul meu bărbat! De ziua ta, vreau să-ți doresc o viață incitantă, plină de descoperiri uimitoare, emoții pozitive, prieteni grozavi și o dispoziție fantastică. Fie ca toate visele tale să devină realitate, fiecare zi să-ți aducă noi descoperiri, iar fericirea și bucuria să te copleșească.

Mesaje de La Mulți Ani pentru soțul iubit

Aceste mesaje de La Mulți Ani pentru soțul iubit sunt cel mai simplu mod de a vorbi despre sentimentele voastre. După ce ați pregătit cadoul, transmiteți frumos și emoțional una dintre aceste felicitări.

  Îți doresc, iubitul soț, să treci curajos prin toate încercările pe care ți le-a pregătit viața și să accepți toate darurile ei cu demnitate! La Mulți Ani!

  Dragul meu soț! Nu te pot adăposti de adversități, dar promit să fiu întotdeauna acel refugiu liniștit unde ești foarte așteptat. La Mulți Ani!

  Îți doresc să nu-ți pierzi niciodată simțul umorului, să fii vesel și optimist. Astăzi și în fiecare zi să ai o stare de spirit minunată și toate cele bune! La Mulți Ani!

  Îți doresc o aniversare fericită! Să fii mereu același curajos, amabil și afectuos, eroul meu venit din basm! Fii fericit, dragul meu, muzica bucuriei să răsune întotdeauna în sufletul tău și toate visele să devină realitate!

  Astăzi e despre tine! La Mulți Ani! Ești cel mai bun bărbat, dragostea mea pentru tine devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi. Îmi faci zilele mai frumoase și mai calde. Pot avea încredere completă în tine! Ești întotdeauna un spirit puternic, curajos și puternic, o persoană demnă, un soț grijuliu!

  Suntem împreună de atâția ani și mereu aștept cu nerăbdare sărbătoarea ta personală! Felicitări, îți doresc să reușești în toate!

  Dragul meu soț, îți doresc La Mulți Ani! Numai bine, prosperitate, succes, sănătate, prieteni loiali!

  Ești puternic, deștept, frumos, afectuos – cel mai bun soț din lume. Sunt atât de fericită că te am în viața mea. Să reușești în toate, iar toate visele tale să devină realitate. Te iubesc!

  De ziua ta, scumpul meu soț, îți doresc să simți toată puterea iubirii mele, sprijinul celorlalți, grija rudelor, respectul colegilor, loialitatea prietenilor, adorarea copiilor și atenția străinilor.

  Iubitul soț! De ziua ta, vreau să-ți ofer aceste cuvinte calde: te iubesc din ce în ce mai mult! Ai îmbătrânit cu încă un an, dar dragostea mea a crescut! Voi fi mereu alături de tine, în orice situație și oricând! La Mulți Ani, dragul meu!

Mesaje de La Mulți Ani pentru iubit de ziua numelui

  Felicitări, iubitul meu! Lasă lumina verde să ardă pe drumurile de-a lungul cărora mergi în fiecare zi. Și tot aceste drumuri să te aducă înapoi, acasă! Noroc, prosperitate, sănătate!

  De ziua numelui, vreau să te felicit, iubitule! Vreau să trăim împreună în dragoste și armonie toată viața, mergând mână de mână. Fie ca în relația noastră să existe întotdeauna numai dragoste și armonie.

  Unicul meu! Te-am așteptat toată viața! La Mulți Ani, dragul meu! Îți doresc împlinirea tuturor dorințelor, soluția tuturor sarcinilor stabilite, atingerea întotdeauna a scopului, mai puțină tristețe și mai mult pozitivism.

  De ziua numelui, să ai alături numai oameni amabili, fideli și buni. Mă bucur foarte mult că ne-am întâlnit și ai devenit o persoană foarte apropiată, dragă pentru mine. Sănătate, noroc și multă dragoste! Fii fericit!

  Iubitul meu, din toată inima mea îți doresc La Mulți Ani! Vreau să-ți urez tot ceea ce îți dorești singur – mai exact, ca totul să se împlinească cât mai curând.

  La Mulți Ani! Îmi doresc ca norocul să fie întotdeauna cu tine, speranța să nu te lase în dificultăți, iar problemele să nu te oprească niciodată pe calea realizării obiectivelor tale! Te iubesc!

  De ziua numelui, îți urez ca în viitorul apropiat să primești cele mai bune lucruri – bogăție, o mașină de lux, o casă imensă și luminoasă, succes și, desigur, o familie puternică pe care o vom crea împreună, trăind în dragoste și armonie. Te iubesc, fericirea mea! La Mulți Ani!

  Dragul meu, sunt incredibil de fericită pentru că te am și sper sincer că și tu ești incredibil de fericit cu mine! Îți doresc să ai mai mult succes și să fii mai împlinit în fiecare zi!

  Lasă oricare dintre visele tale să se împlinească fără bariere! Principalul lucru este să fii sănătos și plin de energie! Trăiește cum îți spune inima și bucură-te de fiecare secundă a vieții tale! La Mulți Ani de ziua Sfântului ce-i porți numele!

  De ziua numelui, îți doresc să strălucești puternic, să nu renunți niciodată la vise, să realizezi mereu ceea la ce visează inima ta bună. Te iubesc și îți doresc să fii cu adevărat fericit.

Mesaje de La Mulți Ani pentru iubit (haioase)

Dar chiar dacă nu aveți talente speciale sau pur și simplu nu aveți timp suplimentar în ajunul sărbătorii, puteți scrie cu ușurință mesaje de La Mulți Ani pentru iubit, haioase și faine, luând ca bază textele prezentate mai jos.

  Dragul meu, îți doresc să fii mai pretențios în viață și să accepți doar locuri de muncă bine plătite, să citești doar bestseller-uri, să te uiți la filme geniale, să porți haine de cele mai bune branduri și să nu te uiți în jur – pentru că ai cea mai frumoasă fată!

  Aș dori ca loialitatea ta să nu pună niciodată în discuție sentimentele noastre, stabilitatea sistemului nervos și siguranța. Fii adorat de toți, devotat cuvântului tău și inimii tale iubitoare. La Mulți Ani!

  Dragul meu, trebuie să ai nervi mai puternici decât oțelul și răbdare îngerească pentru a-mi îndura caracterul. Mulțumesc cerului în fiecare zi că ai totul! Să păstrezi asta pentru mulți ani! Felicitări!

  Nu am nevoie de aur, blană sau perle, pentru că te am pe tine, un bărbat cu inima de aur, cu sufletul bun și zâmbetul cuceritor. Dragul meu, vreau să fiu cu tine pentru totdeauna! La Mulți Ani!

  Hey, băiate sexy, te felicit de ziua ta! Vreau să-ți doresc ca ceea ce planifici să poată fi întotdeauna posibil, iar tot ceea la ce ai visat vreodată să se împlinească. Fii bravul căpitan al călătoriei vieții și marele rege al unui regat prosper.

  La Mulți Ani celui mai minunat bărbat! Îți doresc să fii incredibil de norocos în viață, sufletul vesel al companiei, un domn uimitor, obiect de adorație feminină și invidie masculină.

La Mulți Ani! Să existe o mulțime de hârtie în portofel și sufletul să fie umplut de spontaneitate și dorința de aventuri! Te iubesc!

  La Mulți Ani, iubitule. Mi-aș dori ca totul din viața ta să fie drăguț, ca niciun fleac să nu-ți strice dispoziția, să fii vesel, să îți prinzi norocul ca pe un fluture în plasă. Fii cool și mega-popular, fermecător și frumos!

  La Mulți Ani, superman! Îți doresc să nu faci din țânțar armăsar și să ții mereu capul sus! De asemenea, îți doresc să fii un maestru al relațiilor de dragoste și un campion al succesului!

  La Mulți Ani, minunatul meu bărbat. Îți doresc un jackpot mare în viață care să fie mereu la îndemâna ta. Îți doresc să nu fii niciodată obosit, să ai bani mari în buzunare și delicii în stomac.

  La Mulți Ani acestui bărbat superb și minunat. Îți doresc să fii pe navă un căpitan galant, în orice luptă sau luptă de viață să obții victoria și să cucerești lumea cu farmecul tău natural.

Mesaje La Mulți Ani de zi de naștere pentru iubit

Iar de mai jos puteți alege cele mai potrivite mesaje de La Mulți Ani de zi de naștere pentru iubit, mereu la îndemână în cele mai cruciale momente.

  Iubitule! Ești cel mai puternic, cel mai curajos și cel mai frumos, iar aceasta este cea mai bună zi! La Mulți Ani, dragul meu! Fii întotdeauna sănătos, absolut fericit și, spre invidia tuturor, de succes în orice afacere!

  La Mulți Ani, iubire! Îți promit să te susțin, să te ajut, să mergem mână de mână prin orice probleme și dificultăți! Te iubesc foarte, foarte mult!

  Felicitări, dragul meu! Îmi doresc ca ambițiile tale să tindă întotdeauna spre înălțimile succesului, sufletul tău să trăiască întotdeauna o foame de nestins pentru aventură, noi descoperiri și noi obiective, iar inima să ardă mereu de dragoste.

  La Mulți Ani, iubire! Îmi doresc să nu-ți pierzi mintea, gândirea sobră și solidă și capacitatea de a evalua corect situația. Crede întotdeauna în tine însuți așa cum cred eu în tine.

Nu ți-ai lăsat Surpriza chiar așa, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Selectați moneda dvs
EUR Euro
RON Leu românesc