Meniu Închide

Cele mai frumoase urări de „La mulți ani!“ pentru Sora mea

  Surioară! Îți doresc o dispoziție festivă și o zi fericită! Să ai o atitudine pozitivă față de viață și încredere în ziua următoare! Fă ceea ce crezi că este necesar și nu privi înapoi!

  Iubită soră! Zâmbește întotdeauna și tratează eșecurile cu umor! Ai cap pe umeri și nu alerga după mulțime! Fie ca sinceritatea, bunătatea și simpatia să fie mereu deschise pentru tine! Dragă soră, felicitări de ziua ta!

  Iubita mea soră, îți doresc să nu numeri anii, pentru că sufletul rămâne mereu tânăr, să nu regreți ceea ce a trecut, pentru că există multe lucruri interesante înainte, să nu te temi de nou, pentru că riscul este o cauză nobilă!

  La mulți ani, soră! Lasă familia să fie bucuria ta și un sprijin de încredere pe calea vieții!

Scumpa mea surioară! Să nu-ți fie frică de treburile casnice și de dificultățile de la locul de muncă. Să nu cunoști tristețea și oboseala. Sănătatea să fie excelentă, nervii de oțel și mintea ascuțită, ca să te ajute în toate problemele!

  Sora mea! Îți doresc să fii mereu la timpul și locul potrivit. Să găsești întotdeauna motive pentru odihnă! Sărbători fericite, soră, la mulți ani!

  Astăzi, toate felicitările sunt pentru tine! Dragă soră, ai deja propria familie și un cuib confortabil, ai obținut multe în viață, dar te așteaptă încă atâtea înainte! Îți doresc să păstrezi și să mărești ceea ce ai deja și să obții ceea ce cauți încă. Bucură-te în fiecare clipă și de fiecare zi!

  Astăzi e o zi minunată! Ai devenit adultă și ești pe bună dreptate considerată femeie, nu fată. Crește cultural, dezvoltă-te moral și rămâi o persoană unică. Nu-i urmări pe ceilalți, ci alege-ți propria cale.

  Scumpa mea soră! Îți doresc mult noroc în toate eforturile tale, iar perseverența să te ajute să duci toate lucrurile până la bun final. Cu dragoste pentru tine, de la sora ta.

  Ești o vrăjitoare bună și o zână tandră! Știi întotdeauna să-i interesezi și să-i distreze pe copii. Deci, fii un vis devenit realitate pentru soțul tău! Lasă, parcă prin magie, temele pentru acasă și oboseala să te ocolească. Lasă sărbătorile în familie să fie fabuloase! Rămâi inteligentă, creativă, sociabilă! La mulți ani, dragă soră!

  Azi ridic un pahar pentru sora mea iubită! În această sărbătoare luminoasă plină de bucurie, vreau să-ți doresc să-ți găsești fericirea! Lasă în viața ta să existe o mulțime de noi, interesante, fascinante evenimente!

  Scumpo! Petrece timpul cu beneficii și acordă atenție odihnei. Stabilește un obiectiv și mergi cu încredere spre el. Iubește, visează, zâmbește! La mulți ani!

Ești o persoană creativă și îți doresc inspirație și un zbor ridicat al fanteziei! Gândurile să găsească întotdeauna o cale de ieșire, cu vorbe potrivite, iar mâna să nu obosească să le scrie. Lasă muza ta să nu intre în grevă, ci mereu să țineți legătura. Creează, scrie, creează! La mulți ani, dragă soră!

  Soră, draga mea, îți doresc o aniversare fericită! Lasă totul să funcționeze exact așa cum ți-ai propus. Îți doresc ca viața ta să nu fie plictisitoare, iar surprizele să fie plăcute și să-ți aducă beneficii!

  Scumpa mea! Nu te pierde niciodată cu firea în situații dificile și găsește o cale de ieșire din orice neplăcere! Cu dragoste, sora ta. La mulți ani!

Cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru sora

A oferi bucurie familiei este atât de simplu! Nu mai trebuie să vă gândiți zile în șir la un mesaj de la mulți ani pentru sora mea mai mică sau mai mare, deoarece colecția noastră conține zeci de felicitări deosebite. Iată cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru sora:

  Soră! Vreau să-ți doresc prieteni adevărați, zâmbete, bucurie, pozitivism, întotdeauna să fii într-o stare de spirit excelentă. Să știi că voi fi întotdeauna alături de tine și de ajutor în orice moment!

  Sunt mândră că am o soră ca tine! Îți doresc cele mai dulci momente și prieteni adevărați! Fii pe val și nu te plictisi niciodată. Fii mereu frumoasă și elegantă!

  Iubita mea, dragă, blândă, frumoasă soră! Felicitări de ziua ta! Înflorește în fiecare zi! Noroc în toate! Idei originale! Prieteni pozitivi!

  Să știi că bogăția nu se află numai în portofel, ci și în realizările vieții. Te iubesc, draga mea! Îți doresc fericire și dragoste, atât de multă, încât capul să se rotească.

  Permite-mi, surioară, să te felicit din toată inima și să-ți doresc să nu pierzi niciodată simțul umorului, să nu uiți de prieteni și rude. Evită toate necazurile, depășește toate obstacolele cu ușurință! Fii înconjurată de atenție, grijă și iubire!

  Surioară! Sănătate și bunăstare! Voi fi întotdeauna cu tine! Te iubesc foarte mult!

  Soarele meu, sora mea! Mă bucur foarte mult că suntem atât de prietenoase! Îți doresc să găsești o mare dragoste pe care o vei purta până la sfârșitul vieții! Sunt sigură că vei fi o mamă și soție fericită!

  Scumpa mea! Surprize romantice, mai puțină tristețe și griji! Să ai o experiență de neuitat, numită viață! Să întâlnești cât mai repede prințul fidel pe un cal puternic și cu un sac de bani în mână!

  Fata mea dragă, bună și iubită! Felicitări pentru această mult așteptată zi! Ura!!! Te-ai născut în lume și ne-ai făcut pe toți fericiți! Te iubesc! Să știi că meriți doar ce este mai bun!

  Soră! Îți arunc toată lumea la picioarele tale frumoase! Iubește-te și respectă-te, draga mea!

 Înger, prințesă, sora mea. Ești o prietenă grozavă și un interlocutor bun! Mă sprijini și mă înțelegi întotdeauna! Mă asculți și mă susții! Îți doresc ca în viața ta să existe doar prieteni credincioși și iubitori! Ține pasul cu norocul! La mulți ani, e cea mai frumoasă zi din viața ta și a noastră!

  Dragă, iubită soră! Îți trimit un buchet imens de felicitări în onoarea nașterii tale! Fiecare zi să fie fericită, noaptea să fie liniștită, noroc să fie în fiecare clipă!

  Draga mea! Fie ca îngerul păzitor să-ți fie alături! Fii întotdeauna iubită acasă, venerată de colegii de la serviciu, distractivă și veselă în companiile de prieteni! Multă fericire!

  Draga mea! Soră iubită! A mai trecut un an, dar pentru mine vei fi întotdeauna copil! Tandru și amabil, frumos și receptiv! Toate florile să fie la picioarele tale astăzi!

  Soră! Să întâlnești la orice pas oameni atât de buni ca tine! La mulți ani! Îți mulțumesc că te-ai născut și ne-ai făcut fericiți.

  Soră! Noi, întreaga ta familie, putem fi mândri de o asemenea femeie ca tine! Noroc în toate eforturile tale! Rămâi aceeași fată dulce, frumoasă și amabilă! Și dacă plângi, numai din fericirea cea mai mare din viața ta!

  După părinți, ești persoana mea cea mai apropiată și mai dragă! Îți urez la mulți ani! De multe ori ne-am certat cu tine în copilărie, nu ne puteam înțelege și nu puteam multe împărtăși. Dar totuși sunt mândră de tine, scumpa mea! Fii fericită nu numai astăzi, ci întotdeauna!

  Draga mea! Primește flori nu numai de sărbători, ci în fiecare zi! Și treci prin viață cu zâmbet pe față, întâlnind doar fericirea. La mulți ani!

Mesaje de la mulți ani pentru cea mai bună soră

Sora este o persoană apropiată care e cu voi din copilărie. Desigur, trebuie felicitată într-un mod special. Alegeți mesaje de la mulți ani pentru cea mai bună soră care vor fi amintite mult timp și vor rămâne în inima ei. Cu siguranță, o să aprecieze un astfel de semn de atenție din partea voastră!

  Din toată inima, o felicit pe sora mea minunată și dragă, scumpă și iubită! Îți doresc să fii cea mai uimitoare și extraordinară femeie de pe planetă. Fie ca pacea, armonia, bucuria să domnească întotdeauna în casa ta, să fie multă fericire și căldură.

  La mulți ani frumoasei mele surori! Îți doresc prosperitate, avansare în carieră și perspective bune. Îi doresc creierului tău să genereze noi idei creative, iar mâinile să le întruchipeze. Să ai un scop și să mergi mereu către visele tale.

Vreau să o felicit pe sora mea iubită și îi doresc multă bucurie și bunătate, căldură și lumină în suflet. Îți doresc inspirație în inima ta, să-i încălzești pe cei apropiați și dragi și să inspiri credință acolo unde întunericul domină.

  Draga mea! Îmi doresc să fii ca o lumânare, să arzi și să strălucești pentru alții, să arăți calea în întuneric și să luminezi întunericul nopții.

  Din toată inima îmi felicit draga soră, o femeie fermecătoare și frumoasă, de ziua de naștere! Îți doresc înțelepciune în viață, succes în carieră, prosperitate.

  În această zi s-a născut o femeie minunată, sora mea! Să fii mereu cea mai fericită. Mi-aș dori să fii întotdeauna prima, în toate perfectă. Să fii standardul frumuseții și al harului feminin.

O felicit sincer pe cea mai bună soră! Cei dragi să te aștepte mereu acasă. Îți doresc să lucrezi pentru suflet. Să existe întotdeauna inspirație și să nu te lase talentul!

  Draga mea! Îți doresc să fii profesionist în domeniul tău, să fii un specialist de înaltă clasă. Lasă-i pe toți să ia un exemplu de la tine. La mulți ani, surioară!

  De ziua ta, lasă soarele să te încălzească și cerul să fie transparent! Mulți ani fericiți!

  Astăzi s-a născut sora mea! Să ai multe impresii de neuitat, emoții vii, cuvinte calde și urări plăcute. Lasă-ți capul să se rotească de fericire. Îți doresc evenimente captivante și multă dispoziție.

  Într-o zi atât de minunată și solemnă, o felicit pe sora mea dragă! Ești femeia ideală! Să ai numai fericire!

  La mulți ani, sora mea! Lasă râsul să nu dispară niciodată de pe chipul tău și bucuria să nu mai înceteze. Aș dori să nu cunoști disperarea și mâhnirea, că nu te atingă nicio problemă!

  Surioară! Ești o inspirație pentru ceilalți. Ești farul nostru. Îți doresc mult optimism, râsete, zâmbete și bucurie.

  De ziua ta, tot ce e mai bun e pentru tine! Fie ca inima să-ți fie întotdeauna caldă, tandră și grijulie. Sufletul să nu devină rigid. Îți doresc să nu întâlnești obstacole în calea ta. Mulți ani, soră!

Cele mai amețitoare cadouri și fericire binevenită! Fie ca visele să devină realitate, să se întâmplă minuni. Lasă-ți prietenii și cei dragi să fie aproape. La mulți ani, soră dragă!

  Draga mea soră! Viața să-ți fie semnificativă și veselă. Îți doresc să nu pierzi timpul, ci să-l petreci de neuitat într-o varietate de aventuri și descoperiri. Îți doresc prieteni credincioși, relații de familie bune, înțelegere și răbdare.

  Ești cea mai magică și uimitoare femeie. La mulți ani, soră! Lasă sărbătoarea să îți aducă impresii uimitoare, cadouri plăcute, mărturisiri calde și urări de bine.

  Draga mea! Îți doresc să fii mereu în cercul oamenilor iubitori și apropiați. Lasă pace, armonia, confortul și căldura să te înconjoare mereu.

Mesaje haioase de la mulți ani pentru sora mea

Aici găsiți o selecție mare de texte unice și mesaje haioase de la mulți ani pentru sora mea, potrivite mai ales pentru surorile ce împlinesc 18 ani. Fiecare felicitare are o notă de sinceritate și tandrețe pentru ruda apropiată.

  Iubita mea soră, îți doresc o zi fericită! Îmi doresc ca în viața ta, ca un carusel luminos, fericirea să se rotească mereu în cerc și să nu se oprească, astfel încât viața să fie plină de emoții distractive și vii, iar norocul să te urmărească ca un obsedat și de fiecare dată să-ți atingă visul!

  Soră, îți doresc cântar magic care arată greutatea ideală, o oglindă magică care reflectă frumusețea și o baghetă magică care îndeplinește toate celelalte vise mici.

  Scumpo! Îți urez ca unghiile să nu se rupă niciodată, prietenii tăi să nu fie invidioși, sănătatea ta să nu dea greș, iar dragostea vieții tale să fie fermecătoare și frumoasă. Fericire, draga mea!

  La mulți ani, soră! Îți doresc să fii o ciocolată dulce pentru oamenii iubiți și o felie de lămâie acră pentru personalitățile urâte. Totul să fie ușor pentru tine.

  Prietena mea credincioasă și rudă de sânge, te felicit de ziua ta. Soră, vreau să existe un domn demn în viața ta, care să-ți îndeplinească toate capriciile, versatilitatea ta să-ți permită să fii o fată drăguță de margarete, un trandafir fermecător și o sakura frumoasă.

  Soră, la mulți ani! Mi-aș dori ca viața să-ți fie în ciocolată, buzele în ruj scump, bucatele exclusive în stomac și niciodată să nu fii lovită de vreo răceală.

  Soră! Fii o bomboană dulce într-un ambalaj frumos, astfel încât dușmanii să nu te poată obține nici măcar cu șurubelnița.

  La mulți ani, sora mea. Îți doresc să trăiești ca un șeic în Emirate; să visezi ca o prințesă dintr-un basm; în ​​viață să existe un pește de aur personal, iar pe fața ta să fie întotdeauna un zâmbet cu toți cei 32 de dinți.

  Soră, dragă, la mulți ani! Tu ești soarele meu senin, fii mereu atât de luminoasă. Păstrează-ți forța în pumn, atinge înălțimi și menține-ți sănătatea! Lasă-ți inima să fie întotdeauna încălzită de prințul chipeș. Rămâi mereu o frumusețe atât de distractivă cu suflet de copil!

  Draga mea soră, îți doresc o zi fericită. Bucuria mea, îți doresc nu numai unt, ci și caviar pe pâine, cântece sonore, dansuri până cazi, în general – distracție completă. Mintea capului tău strălucitor să fie axată nu numai pe chestiuni importante! Îți doresc să fii mereu o fată fericită și divă irezistibilă.

  Soră, la mulți ani ție. Aș dori ca banii din portofel să se înmulțească ca niște muște, astfel încât viața ta să îți permită să te trezești oricând vrei, să faci ceea ce îți place și să nu comunici cu cei care nu-ți plac.

  La mulți ani, soră. Îți doresc o dispoziție bună și o ținută minunată pentru fiecare zi. Soră, lasă norocul să nu alunece niciodată din mâinile tale, fii mereu atentă și pe o notă pozitivă în viață.

  Soră, îți doresc o zi fericită. Lasă gândacii din cap să nu facă revoltă, iar la „unu, doi, trei” să-ți îndeplinești visele.

Mesaje de la mulți ani pentru sora mea mai mare

În viață, nu există o persoană mai apropiată după părinți decât sora. Sub îndrumarea ei strictă, ați mers la primele întâlniri, iar cu binecuvântarea ei ați părăsit casa tatălui vostru. Voi, ca două suflete pereche, în ciuda distanței, vă veți simți întotdeauna una pe cealaltă și vă veți înțelege perfect. De aceea, felicitările trebuie să fie speciale și să transmită toată dragostea și afecțiunea pe care o simțiți pentru ea.

 • Dragă, iubită, cea mai bună soră din lume, îți doresc o aniversare fericită. Îți mulțumesc că ești mereu alături, că mă susții și mă ajuți întotdeauna!

 • Îi mulțumesc destinului că mi-a dat o soră ca tine. Îți mulțumesc pentru comunicare, pentru sfaturi și grijă. Fie ca viața să fie bună cu tine!

 • Din toată inima o felicit pe sora mea dragă pentru nașterea ei în lume! Îți doresc momente de nedescris și emoții frumoase!

 • Astăzi se poate întâmpla ceva special și uimitor. Îți doresc cele mai dulci clipe și succes de neegalat, sora mea!

 • Fericire uriașă pentru tine, sora mea mai mare! Să trăiești mereu cântând. Lasă-ți soțul să te poarte în brațe, copiii să te adore. Îți doresc o companie veselă și petreceri zgomotoase. Rămâi mereu tânără în suflet și să fii atrasă de lumi noi și necunoscute.

 • La mulți ani, îngerul nostru, dragă soră! În fiecare zi să fii veselă, să te bucuri de toate farmecele vieții și de darurile sorții. Îți doresc toate cele mai bune, amabile, frumoase. Fie ca sufletul să fie întotdeauna tânăr, indiferent de vârstă. Până la urmă, anii noștri sunt averea noastră.

 • Din toată inima îți spun la mulți ani și te felicit, sora mea! Să fii prima în toate și cea mai bună, cea mai promițătoare, muncitoare, prosperă și amabilă. Îți doresc să nu pierzi niciodată farmecul, frumusețea și atracția feminină.

 • Felicitări! Îți doresc să te scufunzi cu capul în bazinul pasiunii. Lasă uraganul iubirii să te răsucească. Îmi doresc să fii cea mai fericită și frumoasă femeie. Fii amabilă, fermecătoare, dulce și blândă. Fii cea mai bună gospodină și o doamnă drăguță!

 • Iubita mea soră mai mare, acceptă de la mine toate cele mai calde și strălucitoare felicitări de ziua de naștere. Această sărbătoare poartă misterul magiei și al minunilor. Lasă atmosfera acestei zile să îți aducă nu numai o bună dispoziție, ci și o notă pozitivă pe tot parcursul anului. Domnul să te protejeze. La mulți ani!

 • Dragă soră mai mare! Acceptă cele mai sincere declarații de dragoste și urări de fericire, inspirație, noroc în sărbătoarea ta strălucitoare – ziua de naștere! Să nu știe sufletul de frig, iar inima să fie întotdeauna încălzită de căldura rudelor, prietenilor și iubitului. Îți doresc tot ce este mai bun pe pământ!

 • Soră! Ești frumoasă, deșteaptă și pentru mine ești un exemplu. Mă ajuți întotdeauna, trăim împreună și ne distrăm, fapt pentru care îți sunt foarte recunoscător. Îți doresc fericire, să nu fii niciodată tristă, să-ți împlinești toate visele!

  Soră! Îți mulțumesc sincer pentru că ai fost mereu alături, ești și îmi vei fi prietenă. Îți mulțumesc pentru sfaturi! La mulți ani!

  Iubita mea soră mai mare! La mulți ani! Fie ca sărbătoarea să-ți aducă noroc, o mare de bucurie și inspirație pozitivă, nelimitată. Înflorire eternă a sufletului tău, dragă!

Sora mea! Fie ca tot ceea la ce visezi să devină realitate și toate dorințele tale prețuite să se împlinească chiar și fără bagheta magică!

  Dragă, iubită soră! Sunt fericit să te felicit cu această sărbătoare minunată, veselă. La mulți ani!

  Sora mea, ești cea mai drăguță pentru mine, un exemplu în toate! Mulțumesc că ești așa. Fie ca toate zilele tale, în special aceasta, să fie pline de lumina soarelui și fericire incredibilă!

  Ești sora mea mai mare, ceea ce înseamnă multe pentru mine. Îți voi oferi astăzi o adevărată bucată de fericire. Fie ca Domnul să te ajute în viață și să nu renunți în momentele grele.

  Surioară! Voi fi mereu alături. Sunt gata să împărtășesc cu tine toate momentele amare și bune. La mulți ani!

  Sora mea, ești o prietenă, o mamă și un îndrumător. Tu ești acea persoană care îmi arată toate fațetele vârstei adulte. Am avut mare noroc să mă pot lăuda cu apropierea spirituală de tine. Mi-aș dori ca în garderoba ta să nu existe loc pentru lucruri vechi, pantofii să aibă o cameră separată, iar produsele cosmetice să fie în cel mai vizibil loc (această dorință este deja pentru mine!).

  Draga mea soră mai mare! Primește aceste felicitări calde de la mine. Să știi că în această lume, chiar am nevoie de tine. Sfaturile tale m-au ajutat de multe ori. Cuvintele tale m-au împins în repetate rânduri spre exploatări. Știi mereu ce să-mi spui. Astăzi, vreau să-ți amintesc că te iubesc. La mulți ani!

  O felicit sincer pe sora mea mai mare de ziua ei. Privește întotdeauna totul de sus. Până la urmă, în viață ești demnă de toate înălțimile. Fie ca-n această zi să vină fericirea. La mulți ani!

Mesaje de la mulți ani pentru iubita mea soră mică

Ziua de naștere a surorii mai mici este o sărbătoare pentru întreaga familie. Și ar trebui să fie sărbătorită cu cântece, dansuri, îmbrățișări și cele mai emoționante SMS de la mulți ani pentru iubita mea soră mică.

 Sora mea iubită, vreau să-ți urez o zi de naștere fericită! Această zi ți-a adus multă bucurie și puțină tristețe că ai devenit mai în vârstă. Dar nu fi tristă – cu o nouă zi devii mai frumoasă și mai deschisă ca o floare. Vreau să fii puternică și curajoasă, pentru că doar astfel de oameni se supun mării vieții.

 Soră minunată! Vreau să-ți spun că o astfel de persoană ca tine nu mai există pe întreaga planetă! Îți doresc sănătate puternică, iar entuziasmul tău să poată inspira mereu pe alții, așa cum mi se întâmplă mie! Felicitări!

 Aurul meu mic! Sora mea! Când te-ai născut, pe această planetă oamenii au devenit imediat mai fericiți! Și astăzi sunt fericit să te felicit de ziua ta! Vreau să îți doresc să fii mereu plină de forță! Lasă calea vieții tale să fie netedă, ca suprafața lacului.

Draga mea, soră mică, te felicit de ziua ta. Deși ai devenit cu un an mai în vârstă, ești mai tânără în fiecare an și, în același timp, devii mai înțeleaptă. Privind la tine, cu toate fibrele sufletului meu   aș dori să-ți urez să păstrezi acea lumină interioară și căldură care ne încălzește pe toți!

 De ziua ta, vreau să-ți doresc să găsești întotdeauna cea mai bună cale de ieșire din situațiile dificile. Călugării budiști să-ți invidieze liniștea sufletească, iar copiii mici – veselia!

Scumpa mea! Îți doresc sănătate și un drum lung în viață!

 Aș dori să-mi felicit sora de ziua ei! Lumea te-a întâmpinat cu bucurie, așa că las-o în fiecare zi să-ți aducă doar bucurie. Problemele sunt pentru alții! Ești destinată să fii regină și îți doresc să-ți gășești regele!

 Iubito, ai grijă de tine și mergi cu mândrie prin viață! La mulți ani!

 Soră! În această zi importantă din viața ta, ziua de naștere, permite-mi să te felicit și să-ți doresc: – o mare de zâmbete și flori; – fotografii și fani frumoși; – impresii și urări plăcute; – împlinirea tuturor dorințelor tale!

 Astăzi, pentru tine, dragă soră, transmit cele mai calde și minunate urări. Deși ești mai mică, ești sprijinul meu, sfătuitorul meu. Ești o parte integrantă a vieții mele. Îți doresc o aniversare fericită și o adevărată bucurie. La fel de pură și frumoasă ca tine!

 Dragă soră mai mică! Acceptă-mi cuvintele din suflet și mărturisirile tandre. Suntem conectate printr-un fir de familie și vom păstra sentimentul de fidelitate și devotament până la sfârșitul zilelor noastre. Fii veselă, tânără și frumoasă – în această zi, mâine și mereu!

 La mulți ani, dragă soră! Toate planurile vor fi îndeplinite, intențiile vor fi realizate, totul conceput va deveni realitate. Îmi doresc să nu fii niciodată tristă, ci mereu optimistă, veselă, fericită!

 Soră! Lasă-ți râsul sonor să sune în tot apartamentul, să nu se audă decât sunetele de bucurie și încântare. La mulți ani!

 Surioară! Îți doresc cele mai însorite zile și o soartă luminoasă. Să fie multă bucurie, încântare, zâmbete. La mulți ani!

 Draga mea soră! Poți fi atât de caldă, încât ai putea încălzi frigul în iarnă. Fie ca niciun ger să nu-ți poată îngheța inima. Îți doresc un spirit puternic, credință și o speranță de neegalat. Lasă iubirea, bunătatea și generozitatea să-ți umple invariabil sufletul.

 Iubită soră, astăzi este ziua ta! 18 ani este o sărbătoare importantă în viața fiecărei fete. Acum ești adultă. Îți doresc să poți pune corect prioritățile în viață și să-ți stabilești scopul. Să poți să finalizezi lucrul pe care l-ai început. Fii încrezătoare, puternică! Obține ceea ce vrei!

Nu ți-ai lăsat Surpriza chiar așa, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Selectați moneda dvs
EUR Euro
RON Leu românesc