Meniu Închide

Cele mai frumoase urări de „La mulți ani!“ , Urări Haioase și Emoționante

Vă dorim fericire și numai bine în această zi, să simți plinătatea vieții, să întâlniți cu bucurie dimineața și să păstrați acest sentiment până seara târziu! La Mulți Ani!

  Vrem să-ți dorim să nu îmbătrânești de-a lungul anilor, ci să devii mai tânăr. Menține-ți sănătatea și vigoarea și trăiește mulți, mulți ani!

  Suntem sincer bucuroși să-ți dorim un aniversare fericită! Profesionalismul, cunoștințele și atitudinea ta responsabilă față de muncă câștigă respectul meritat al colegilor și al conducerii companiei. Comunicarea cu tine ne oferă întotdeauna o mare plăcere! La Mulți Ani!

  Îți dorim sincer să rămâi la fel de frumos, puternic și energic. Fii sănătos și fericit! Cu dragoste și respect, …

  Ziua de naștere este un cadou anual oferit unei persoane pentru a se bucura de dragostea și afecțiunea pe care prietenii apropiați o au pentru el. Astfel, declarăm decisiv că acest eveniment este valoros și drag pentru noi. Fie ca zilele vieții tale să continue cât mai mult! Trăiască omagiatul!

În această zi, deschide-ți inima – spre impresii noi și vii, evenimente, întâlniri! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Îți dorim să fii generos spre bucuria tuturor și să nu cunoști lanțurile necazurilor!

  Fii frumoasă și fericită. Fie ca toate lucrurile bune pe care soarta le are pentru tine să devină realitate. Ai abia … de ani – o vârstă minunată care îți va acorda o nouă cale și o nouă decolare.

  Ne dorim ca omagiatul să păstreze întotdeauna tinerețea mentală, deoarece tinerețea este o stare încântătoare de așteptare a frumuseții, acel sentiment că totul este posibil, totul este în puterea ta! La Mulți Ani!

Îți dorim sănătate, fericire, să fii întotdeauna însoțit de succes și armonie! La Mulți Ani!

  Vreau să-ți doresc ca toată adversitatea să dispară, iar viitorul tău să fie plin de lumina fericirii. La Mulți Ani!

  În familia ta, unde ești, fără îndoială, capul, să domnească înțelegerea și iubirea, iar sănătatea ta să fie mai puternică decât oțelul! Noi, toate rudele tale, promitem să nu te supărăm niciodată! Mulți ani frumoși!

  Mai ai o viață întreagă înainte. Îți dorim să fii frumos, sănătos, vesel și, desigur, iubit. Să nu existe greutăți și vreme rea pe calea vieții tale, iar soarele norocului să strălucească întotdeauna pentru tine!

  Îți dorim în această zi ca viața să nu se încheie niciodată, ca nenorocirea și tristețea să nu te întâlnească pe drum. Să ai fericire, prieteni buni, multă sănătate și zile însorite! La Mulți Ani!

  Te felicit pentru aniversarea ta! Îți doresc succes, sănătate, tot ce este mai bun!

  Felicitări de ziua ta! Ești cel mai bun, ești o sursă de căldură și lumină pentru noi, aduci atâta soare, bucurie și speranță în viața noastră. Rămâi mereu același om vesel, energic, cu un suflet tânăr. Îți doresc fericire, sănătate și viață lungă!

  La Mulți Ani! Fie ca viața să-ți ofere momente mai luminoase și toate dorințele tale cele mai prețuite să devină realitate!

  Îți doresc ca fericirea și înțelegerea să domnească întotdeauna în casa ta și să te înconjoare numai prieteni sinceri, fideli, de încredere și oameni amabili! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Îți doresc sănătate, mult noroc, prosperitate, bunătate, bucurie, iubire, fericire, bună dispoziție, zâmbete, impresii vii!

  Lasă căldura și confortul să-ți umple întotdeauna casa, lumina soarelui să te încălzească în orice vreme și dorințele tale să devină realitate numai gândindu-te la ele. La mulți, mulți ani!

La Mulți Ani! Fiecare zi să-ți aducă bucurii, zâmbete și cadouri, toate visele și planurile să se împlinească și să te înconjoare doar oameni sinceri și prieteni devotați. Să nu existe loc pentru deznădejde și întristare!

  Te rog să accepți felicitările de ziua ta! În ziua cea mai bună, vreau să îți doresc cele mai sincere lucruri, astfel încât să existe cât mai multe emoții bune, momente plăcute și un ciclu constant de evenimente pozitive în viață!

  La Mulți Ani! Să fii înconjurat doar de oamenii dragi și rude. Succesul să te însoțească peste tot. Meriți!

  La Mulți Ani! Îți doresc fericire imensă, sănătate bună, dragoste adevărată, noroc, prosperitate, împlinirea dorințelor!

  Felicitări! Lasă viața să fie plină de emoții pozitive, prieteni fideli, zile vesele. Cât mai multe evenimente luminoase și fericite pentru tine!

Emoționante mesaje La Mulți Ani de zi de naștere

Dacă căutați texte emoționante și originale, le puteți extrage din aceste mesaje de La Mulți Ani de zi de naștere. Ele pot transmite un sentiment plăcut atât pentru mama și tata, cât și pentru soț și soție, de exemplu.

  La Mulți Ani! Pe lângă dorințele standard – fericire, sănătate și tot ce este mai bun – îți doresc ca toate visele să devină realitate, ca fiecare zi să-ți aducă multe surprize plăcute, să fii înconjurat doar de oameni amabili și sinceri!

La Mulți Ani și mult noroc în orice și întotdeauna! Fiecare afacere pe care o pornești să se încheie cu succes!

  La Mulți Ani! Fie ca toate visele să devină realitate, obiectivele să fie atinse, sănătatea să se îmbunătățească și numărul banilor să crească!

  Fericire, bucurie și liniște sufletească, succes strălucitor, impresii de neuitat și succes amețitor, dragoste adevărată, prieteni sinceri și un curcubeu luminos de emoții! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Îți doresc o viață minunată, unde să existe întotdeauna evenimente frumoase. Îți doresc o mulțime de motive pentru bucurie și sănătate bună! Fiecare dimineață să fie fericită și însorită.

  La Mulți Ani! Noroc în toate eforturile tale, împlinirea dorințelor, întotdeauna strălucire și bună dispoziție, credință în tine și progres în direcția obiectivelor tale!

  Sănătate deosebită, mai multe zâmbete atât în ​​zilele de sărbătoare, cât și în zilele de săptămână și fiecare zi să fie plină de fericire și căldură. Felicitări!

La Mulți Ani! Îți doresc ca întreaga viață să fie plină de bucurie, fericire, sănătate, zâmbete, dragoste și surprize plăcute.

  Lasă-ți norocul să devină un tovarăș fidel și sucecsul să te însoțească în toate eforturile. Mai multă forță, sentimente și curaj pentru ca dorințele cele mai neobișnuite să devină realitate! Sincere felicitări!

  La Mulți Ani! Vă dorim sănătate, noroc, dragoste, pace, bunătate, zâmbete, prosperitate. Fie ca toate visele să devină realitate. Să fie viața lungă și lină, plină de evenimente luminoase și memorabile!

  Te felicit de ziua ta! Îți doresc să nu te îmbolnăvești, să nu fii trist, să zâmbești mult, să strălucești de fericire, să devii mai frumos de-a lungul anilor, să crezi în cele mai bune vise!

  Lasă norocul să fie ghidul tău, iar înaintea ta să se deschidă munții de aur ai prosperității și visurilor dulci. Lasă momentele magice să-ți lumineze ochii, iubirea să fie întotdeauna acolo și să-ți ofere doar plăcere! Felicitări!

  La Mulți Ani! Stare de spirit pozitivă, realizări înalte, armonie spirituală, prosperitate, sănătate bună, succes în orice!

 Aș dori să nu te oprești niciodată în realizarea planurilor. Noroc în învățarea de idei noi, în dezvoltarea proprie și în străduința de a fi cel mai bun! Mulți ani înainte!

  La Mulți Ani! Să fie viața un flux continuu de zile fericite și momente minunate. Îți doresc să privești înapoi doar cu amintiri bune, să privești cu încredere în viitor în propria forță și speranță bună, iar în prezent să rămâi mereu o persoană minunată, cu inimă iubitoare și suflet deschis!

  Îți doresc cel mai important lucru din viață – sănătatea. Fie ca familia să te iubească și să te aprecieze, să ai parte de realizarea de sine în muncă, iar fericirea și bucuria să trăiască în inima ta. La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Vă doresc bunătate, lumină, pace, zâmbete, stare de spirit excelentă!

  Să treacă toate lucrurile rele, greutățile vieții să fie depășite cu ușurință și fiecare zi să fie plină de bucurie și fericire. Desigur, credință, mare speranță și dragoste nesfârșită. Felicitări!

  La Mulți Ani! Îți doresc multă dispoziție, multă fericire, dragoste nesfârșită, prosperitate în familie, creștere în carieră, prieteni buni și, desigur, sănătate pentru tine și pentru toți cei care îți sunt dragi!

Fie ca visele să nu te părăsească niciodată și să se transforme în realitate. Mulți ani fericiți!

  La Mulți Ani! Aș dori să-ți spun multe cuvinte calde astăzi. Îmi doresc ca visele tale să devină întotdeauna realitate, ca momentele vesele și plăcute să fie prezente în viața ta în fiecare zi, ca prietenii să fie doar de încredere, mereu gata să te ajute sau să împărtășească bucuria!

  Lasă starea de spirit să fie excelentă, iar această zi să fie strălucitoare și de neuitat! Norocul să te însoțească în toate eforturile! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Ești o persoană minunată și îți doresc sincer cât mai multe momente fericite, o mare de dragoste, sănătate nelimitată pentru tine și familia ta și numai oameni iubitori și de încredere în apropiere!

  Lăsați ca armonia și norocul să devină „tovarășii” dvs. de zi cu zi și toate problemele să se rezolve ușor și natural! Felicitări!

La Mulți Ani de Ziua Ta – mesaje pentru Facebook

Cele mai comune dorințe de La Mulți Ani de ziua ta sunt legate de sănătate, fericire în viața personală și succes în muncă. În plus, e firesc să se ureze bunăstare și longevitate, sinceritate și optimism. Toate acestea pot fi combinate într-un mesaj frumos, postat ulterior pe rețelele de socializare.

  La Mulți Ani! Îți doresc să fii mereu mulțumit de ceea ce ai deja, dar și să nu uiți de vârfurile noi și să le cucerești întotdeauna cu succes!

  Fie ca toți cei dragi să fie aproape, familia să devină un spate de încredere pentru tine, iar fericirea să nu îți părăsească casa. La Mulți Ani!

  Îți doresc sănătate și optimism, iar restul va urma! Mulți ani!

  La Mulți Ani! Vă doresc sincer cele mai bune zile, aducând cu ele multă dispoziție, mult noroc, dragoste nesfârșită și timp fericit!

  Lăsați sănătatea să devină mai puternică, frumusețea sufletului să nu se estompeze, iar viața să vă prezinte daruri minunate și să fie exact ca în basme. La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Îmi doresc ca fiecare zi a vieții tale să fie plină de lejeritate, sănătate, noi oportunități, dragoste, sinceritate și succes. Fii infinit de fericit, absoarbe emoții pozitive și radiază bunăstare!

  La Mulți Ani! Vă dorim multă dragoste și fericire, soarta să vă ofere adesea surprize plăcute!

Fie ca viața să fie interesantă și plină de evenimente, să existe întotdeauna suficientă putere pentru atingerea înălțimilor dorite! Felicitări de ziua ta!

  La Mulți Ani! Fie ca fericirea să te însoțească la fiecare pas, să protejezi sănătatea în orice circumstanțe, iar norocul să devină prietenul tău de încredere în viață!

  Îți doresc inspirație în toate, o dispoziție pozitivă și împlinirea tuturor planurilor. Felicitări!


  La Mulți Ani! Îmi doresc ca viața ta să fie luminoasă și încântătoare, cei dragi să-ți acorde atenție, bucurie, căldură și afecțiune, prietenii să te înconjoare de înțelegere și sprijin sincer, iar colegii – de respect.

  Fie ca tot ce părea irealizabil să devină realitate și să se întâmple cele mai dorite vise! La mulți, mulți ani!

  La Mulți Ani! Este întotdeauna plăcut să felicităm oamenii buni, dar este de două ori mai plăcut să felicităm o persoană atât de minunată ca tine. Îți doresc sincer să ai mereu de toate: zâmbete, zile însorite, succes, admirație, dragoste, felicitări, sprijin, prieteni adevărați, idei genial și interesante, bani, sentimente și emoții, forță, curaj! Dar, important, la momentul potrivit să ai întotdeauna tot de ce ai nevoie.

  Acceptă cele mai sincere felicitări de ziua ta, scrise din toată inima! Îți doresc sănătate bună, stabilitate financiară, armonie, dragoste în toate manifestările sale, un cer senin deasupra capului!

  Fie ca norocul să te însoțească în viață, să fii înconjurat de oameni apropiați și fiecare zi să strălucească în noi culori de curcubeu! La Mulți Ani!

La Mulți Ani! Îți doresc sănătate, iubire de la cei dragi, dispoziție însorită, multe impresii vii și descoperiri uimitoare în viață.

  Fie ca această sărbătoare să fie plină de zâmbete, de prieteni, cadouri și bună dispoziție. Să fie o mulțime de momente fericite în viață!

  Te felicit de ziua ta! Îți doresc sănătate, fericire și dragoste, să fii mereu însoțit de noroc și succes!

  Parcurgeți viața direct și îndrăzneț, lăsați-i pe cei cu care doriți să vă împărtășiți bucuria cât mai aproape. Să nu existe probleme nerezolvate, ci doar cei care sunt întotdeauna gata să vă ajute. La Mulți Ani!

  Îți doresc să iei decizii corecte, să găsești fericirea și să trăiești în pace! La Mulți Ani!

  Fie ca toate visele tale să devină realitate și viața să fie plină de sens, bucurie și dragoste. Mulți ani! Toate cele bune! Ura!

 • La Mulți Ani! Îți doresc momente mai luminoase și fericite în viața ta. Fiecare zi să fie plină de bucurie, distracție și lejeritate!

 • Îți doresc confort acasă, bunăstare în familia ta, stabilitate în afacerea ta. Îți doresc ca norocul să fie cel mai bun prieten al tău. Noi victorii, întâlniri sincere și realizări. Felicitări!

 • Sănătate și tot ce-ți dorești, să ai parte de ce ai visat și de ceea ce iubești. La Mulți Ani și o viață înflotitoare!

 • Fie ca zâmbetele celor dragi să îți însenineze ziua, iar dragostea lor să te călăuzească în drumul vieții. La Mulți Ani!

 • Îți doresc ca viața ta să-ți fie la fel de frumoasă precum sentimentul de iubire, gingașă ca zâmbetul tău și liniștită ca marea când nu adie vântul! La Mulți Ani!

 • Ziua de azi e menită să-ți împlinească vise. Să te bucuri de ce ai realizat, să îndeplinești ce ți-ai propus, să fii sănătos și împlinit, iar familia să-ți aducă numai bucurie! La Mulți Ani!

Mesaje haioase de La Mulți Ani de zi de naștere

Indiferent de varianta de mesaje haioase de La Mulți Ani de zi de naștere pe care o alegeți, un lucru este important – faptul că ați felicitat persoana dragă. Astfel de urări pot fi dedicate pentru soră și frate, pentru prieteni sau colegi.

  De ziua ta, îți voi spune câteva cuvinte înţelepte: zâmbeşte atâta vreme cât mai ai dinţi. La mulţi ani!

  Dacă vine cineva şi-ţi spune că eşti în vârstă, dă-i una cu bastonul pe spinare şi aruncă cu proteza după el. La mulţi ani!

  Să-ți spun ceva? Îţi dai seama că înaintezi în vârstă în ziua când lumânările de pe tort costă mai mult decât tortul. La mulţi ani, bătrâne!

  La mulţi ani de ziua ta de naştere şi nu uita: astăzi nu se face dragoste pentru că ai nevoie de energie să sufli în lumânări!

  În bucătărie? În baie? Pe masă? În faţa şemineului? La 40 de ani este, totuşi, o performanţă să-ţi aminteşti unde ţi-ai lăsat cheile de la maşină. La mulţi ani!

  Oamenii îşi urează multe lucruri de sărbători. Eu îţi urez doar două: niciodată şi întotdeauna. Niciodată trist şi întotdeauna fericit. La Mulţi Ani!

  Acest mesaj nu conţine grăsimi, colesterol sau aditivi. Este în întregime natural, dar conţine mult, mult zahăr. Totuşi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeşte. La mulţi ani!

 • Felicitări și să nu ne uiți nici la 100 de ani!

 • La Mulți Ani persoanei care sper să-mi rămână prietenă și atunci când o să fim prea bătrâne ca să ne aducem aminte zilele de naștere.

 • O bătrânică simpatică este întotdeauna înconjurată de prieteni, chiar și la azil. Mai ai un pic, nu ne mânca sufletul, ca să ajungem cu toții acolo împreună! La Mulți Ani!

 • Astăzi mă abțin din a face glume pe seama anilor care trec, pentru că… sincer, îmi pare tare rău de cât ai îmbătrânit. La Mulți Ani!

 • La Mulți Ani! Fie ca Facebook-ul tău să fie o avalanșă de mesaje de la toți cei pe care nu îi cunoști și cu care nu ai vorbit niciodată!

 • Iartă-mă pentru că nu am știu ce cadou ți s-ar potrivi, doar că persoanele în vârstă sunt mai greu de impresionat și am avut emoții în privința ta. Oricum, eu îți urez La Mulți Ani!

 • Ești cel mai inteligent bărbat pe care l-am cunoscut până în prezent, cu cele mai bune gusturi la femei. De unde știu? Pentru că îți sunt soție. La Mulți Ani!

 • La Mulți Ani dragului meu prieten care, dacă ar fi fost câine, la vârsta asta ar fi fost… mort?!

 • La Mulți Ani! Îți doresc să fii o persoană harnică în viață ca un cal, grațioasă ca o panteră, rapidă ca un ghepard, plină de forță ca un urs, sănătoasă ca un taur și mulțumită ca un elefant!

 • Felicitări! Îmi doresc ca în viața ta să existe întotdeauna suficientă pâine proaspătă, cu unt și caviar delicios!

 • Aș dori să calci pe grebla succesului, să fii o persoană veșnic îndrăgostită și fericită! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Fericire, bucurie pentru tine! Sănătate bună pentru a menține viața sub control. Fie ca norocul să îți însoțească eforturile, iar prietenul lui Aladdin să aibă grijă de împlinirea dorințelor.

  În fiecare zi, lasă bucuria să strălucească pe fața ta și toată fetele să se bucure de prezența ta precum la vederea unui inel cu diamant! La Mulți Ani!

  Să fii cel mai dulce tort spre deliciul prietenilor și al familiei tale. Dar niciun lup să nu te mănânce, fiindu-i frică să nu-și piardă dinții; iar cel care va îndrăzni – va suferi de carii!

  La Mulți Ani, felicitări! Îți doresc cea mai nerealizabilă boală, cea mai neiertabilă fericire, o conștiință limpede și nicio faimă rea!

  Lasă-ți viața să fie colorată în culori strălucitoare, dușmanii să devină verzi de la invidie și tot ceea ce este nesemnificativ și neplăcut să dispară. În general, să fie totul minunat! Felicitări!

Pentru ziua ta nu avem nevoie de o simplă brichetă, ne trebuie un aruncător de flăcări ca să aprindem toate lumânările alea! La Mulți Ani!

  Am vrut să-ți iau de ziua ta un cadou super tare, super minunat, super original, super frumos și unic. Dar nu am reușit să mă îndes în plic, sau SMS, așa că ți-am trimis mesajul ăsta. La Mulți Ani!

  Ești mai matură, mai înțeleaptă, mai trecută prin viață și mai experimentată în amor. Deci nu te mai preocupă lucrurile banale și materiale, cum ar fi cadourile, nu? La Mulți Ani! Felicitări!

  Ai reușit să mai îmbătrânești un pic fără să se vadă! La Mulți Ani!

Mesaje creștine de La Mulți Ani

Percepem ziua de naștere ca fiind una dintre cele mai importante sărbători. Este celebrată în aproape toate țările și culturile, iar cea mai bună opțiune de felicitări rămân a fi astfel de mesaje creștine de La Mulți Ani:

  La Mulți Ani! Vă doresc o viață minunată și uimitoare, un ocean de dragoste nebună, timp infinit de fericit, numai sănătate bună și dispoziție excelentă!

  Te felicit cu această minunată sărbătoare și La Mulți Ani! Îți doresc să zâmbești în fiecare zi, să te trezești cu bună dispoziție, să te bucuri de viață și cu încredere deplină în tine să alergi spre visele tale prețuite!

  La Mulți Ani! Îți doresc împlinirea celor mai incredibile și amețitoare dorințe, impresii vii și de neuitat, succes în toate eforturile tale!

  Fie ca zilele să fie însorite și luminoase, pline de zâmbete și fericire. În general, numai optimism! Felicitări!

  La Mulți Ani! Din toată inima noastră vă dorim multe, multe fericiri, vigoare, sănătate, dragoste, frumusețe de răsărituri și apusuri de soare, tinerețe eternă în sufletul vostru și tot ce este mai bun!

  Lăsați prietenii credincioși să fie întotdeauna în apropiere, lăsați să se înmulțească banii în portofel și să înflorească confortul, bucuria, căldura și prosperitatea în casă! La Mulți Ani!

  Om minunat, însorit, îți doresc o aniversare fericită! Fie ca totul să fie minunat în orice zi și în orice vreme, să existe întotdeauna cei cărora le poți oferi îmbrățișări puternice, să existe mereu cei care îți umplu viața cu lumina fericirii! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! În această zi frumoasă, îmi doresc ca fabuloasa pasăre a fericirii să-ți aducă noroc, o sursă imensă de sănătate, forță și energie, bună dispoziție și toate avantajele vieții!

 • Fie ca toate schimbările care au loc în viață să fie numai în bine! În fiecare zi să ai parte de descoperiri noi și vesele, iar oamenii din jurul tău să fie mereu amabili și simpatici. Felicitări sincere!

 • Felicitări cu această dată semnificativă – ziua ta de naștere! Îți doresc tot ce este mai bun, mai frumos, ca totul în viață să se dezvolte ușor, cu succes și incredibil de armonios!

 • Casa ta să fie plină de bucurie, iar familia să fie cea mai fericită din lume. Toate dorințele și visele să devină realitate cu ușurință și dintr-o singură respirație. Dar cel mai important lucru pe care trebuie să ți-l doresc este sănătatea eternă, pentru că fără ea nu va exista nimic! La Mulți Ani!

 • La Mulți Ani din toată inima! Îți doresc liniște sufletească, bunăstare materială și un cer senin!

 • Lăsați fericirea și norocul să fie tovarășii voștri veșnici, iar sănătatea să nu dea greș niciodată. Felicitări!

 • La Mulți Ani! Vă doresc prieteni de încredere și buni în apropiere, care vă vor susține în momentele dificile și vor împărtăși momentele fericite.

 • Felicitări pentru cea mai magică sărbătoare din lume – ziua ta! În această zi frumoasă, aș dori ca visele neîmplinite să devină din ce în ce mai puține. Sănătate, zâmbete, fericire și bunătate!

 • Crede, visează, trăiește! Să ai prieteni loiali, prosperitate în familie, creștere în carieră. Felicitări de ziua ta!

 • Lasă tot ce faci să îți aducă plăcere. Lasă norocul să fie mereu acolo, iar viața să fie plină de fericire și bunătate. Mulți ani!

  Ai mai urcat o treaptă pe scara vieţii şi îţi dorim să urci în continuare cât mai multe, însoţite de urările noastre de sănătate, bucurie sufletească şi numai împliniri!

  Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsit. La mulţi ani!

  Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire și să aduci bucurie şi sărbătoare!

Cele mai frumoase mesaje de La Mulți Ani

Pentru unii, ziua de naștere este asociată cu un tort imens cu lumânări. Pentru alții, cu cele mai frumoase mesaje de La Mulți Ani. Chiar dacă odată cu vârsta, delicatețea festivă provoacă din ce în ce mai puțină încântare, felicitările sincere dobândesc mai mult sens și importanță.

  La Mulți Ani! În această zi minunată, vă doresc sănătate puternică, prieteni fideli și devotați, fericire nelimitată, venituri mari, dragoste eternă și zile mai fericite!

  Să aveți o dispoziție bună și o sărbătoare minunată! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani din toată inima! Vă doresc multe zile însorite și luminoase, prieteni fideli în apropiere, noi realizări și oportunități minunate, sănătate, dragoste, prosperitate, mult noroc în orice afacere!

  Evenimente fericite, împlinirea tuturor planurilor și viselor! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Îți doresc să te trezești în fiecare zi cu un sentiment de fericire și în cea mai bună dispoziție!

  Lasă sănătatea și banii doar să se înmulțească, iar visele și dorințele să devină realitate cât mai des posibil, permițându-ți să te bucuri de noi victorii și să zâmbești mereu. Felicitări!

  Vreau să te felicit de ziua ta și să îți doresc emoții și culori strălucitoare, momente mai pozitive, amintiri fabuloase, astfel încât în ​​mediul tău să existe doar acei oameni care te acceptă și te înțeleg.

  Zâmbește-i vieții mai des și ea îți va zâmbi înapoi! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani și îți doresc sincer să întâlnești fiecare zi din viața ta cu un zâmbet și un sentiment incredibil de fericire, să crezi întotdeauna în tine și să te bucuri de fiecare clipă!

  Fie ca visele inimii tale să devină realitate, iar iubirea și norocul să-ți inspire sufletul! Felicitări!

  La Mulți Ani! În această frumoasă zi strălucitoare, vreau să-ți doresc ca iubirea, căldura și tandrețea să trăiască mereu în inimă și doar gânduri și idei bune să-ți umple mintea!

  Sănătatea să fie mereu prezentă în corp și zâmbetul pe față! La Mulți Ani!

  Fiecare zi să fie o bucurie, alături de oameni plăcuți și iubiți! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Iubește și fii iubită! Să ai multă energie, astfel încât fiecare moment și fiecare întâlnire să fie umplute cu impresii și culori inedite!

  Îți urez triumf, curaj, noroc, prieteni adevărați și evenimente incredibile! Felicitări!

 • Mi-aș dori ca în viața ta să fie doar pozitivism și să existe prieteni fideli în apropiere. Să fii mereu plin de energie inepuizabilă pentru a-ți îndeplini toate dorințele! La Mulți Ani!

 • Fie ca toată viața să-ți fie strălucitoare, iar confortul, pacea, iubirea și fericirea să domnească în casă. Pe scurt, îți doresc sincer să-ți trăiești viața ca și cum ai fi într-un basm. La Mulți Ani!

 • Îți doresc ca ceea la ce visezi înainte de a te culca să devină realitate. Cei mai apropiați să fie sănătoși și fericiți. Prietenii să te sprijine în vremuri grele și să se bucure împreună cu tine când ai succes. La Mulți Ani!

 • Fie ca anul viitor să fie plin de zâmbete și lacrimi de râsete. Îți doresc mai multe evenimente memorabile! La Mulți Ani!

 • La Mulți Ani! Mi-aș dori ca tot ce este mai bun să fie atras în viața ta, să fii apreciat, îngrijit, protejat, sprijinit în orice mod posibil și răsfățat cu iubire!

 • Îți doresc sănătate, vise frumoase și umeri de încredere în călătoria ta de viață! Felicitări!

 • La Mulți Ani! Îți doresc să iei în considerare vârsta ta nu după numărul de ani, ci prin numărul de zile fericite, amintiri vii, momente minunate, emoții de încântare și bucurie.

 • Sănătate, dragoste, succes, prosperitate materială și spirituală! La Mulți Ani!

 • Chiar dacă 365 de zile pe an pentru cei din jur eşti o oroare, azi e ziua ta şi pentru noi e sărbătoare. La mulţi ani!

  Un trandafir frumos, mereu îşi schimbă faţa, dar o prietenă adevărată rămâne toată viaţa. La mulţi anişori!

  Să poţi plânge când eşti fericit, să poţi iubi când nu eşti iubit, să poţi visa la nesfârşit, să poţi zbura când eşti închis, să poţi să speri când n-ai nimic. La Mulți Ani!

  Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani şi un tradiţional “LA MULŢI ANI”!

Mesaje amuzante de La Mulți Ani

Fără a ne abate de la seriozitatea dorințelor noastre reale pentru persoana apropiată sau familiară, uneori vrem să ne distrăm. Cu cât grupul de oameni este mai unit și mai vesel, cu atât se cer mai multe mesaje amuzante de La Mulți Ani.

  Te felicităm sincer pentru aniversarea ta de aur! Fie ca acest aur să rămână cu tine și pentru anii următori: casa să fie o comoară plină de aur, sănătatea – să fie puternică ca un lingou de aur, personalitatea să rămână aurie, iar nunta să ajungă până la cea de aur!

  La Mulți Ani! Îți doresc creativitate în muncă și în pat, rai în sufletul tău și armonie în vila-cabană cu trei etaje!

  Lasă-ți bateria să fie complet încărcată la nivelul fericirii și dragostei. La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Îți doresc să nu ai viață acră, ci să stai mereu pe un curcubeu de positivism!

  Îți doresc la fel de multă fericire, câți meteoriți există în întregul Univers. Felicitări!

  Fie ca viața să-ți devină dulce ca mierea și toți să se îndrăgostească de tine, să-ți admire acțiunile! Norocul să fie aproape și soarta să te încălzească cu o privire! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Îți doresc ca dușmanii și concurenții să nu fie lupi în haine de oaie, viața să-ți facă minuni, precum David Copperfield și să găsești cheia succesului cu un val al baghetei magice, precum Harry Potter.

  La Mulți Ani, gogoașă dulce! Să ai sănătatea unui taur, caviar în frigider și bani în saci!

  Felicitări! Să nu treci niciodată pe alături de munții banilor. Somn dulce și multă mâncare, vilă lângă mare și mult noroc! Prinde valul fericirii! La Mulți Ani!

  La Mulți Ani și îți doresc ca în această zi să-ți păstrezi reputația înaltă, să lupți împotriva inamicilor și să îi surprinzi pe cei dragi!

  Prietene! Să iei cu încredere taurul de coarne în orice afacere! La Mulți Ani!

 • Din adâncul inimii mele te felicit de ziua ta și îți doresc să ai mereu suficient unt pe pâine, să nu existe noroc fals și înșelăciune în viață, să ai miros la succes, precum câinele, și ochi pentru ceva interesant, precum vulturul.

 • La Mulți Ani! Lasă viața să fie frumoasă ca-n poezii, dulce ca mierea și să nu fie niciodată lipsă de dragoste și inspirație!

 • La Mulți Ani din adâncul inimii mele! Să fie bancnote mari în portofel, să ai sănătatea tare, să existe multă aspirație, o dragoste sinceră și foc pasional în inima ta.

 • Felicitări pentru ziua secolului și pentru o persoană atât de mișto! Vreau să-ți doresc mulți bani și sănătate puternică precum cărămida de pe șantierul unde lucrezi!

 • Fie ca fericirea ta să fie de neșters de pe fața Pământului, iar nava vieții tale să fie de neajuns! La Mulți Ani!

 • Deschide mâinile mai larg, acceptă felicitările mele! Îți doresc pozitivism în fiecare oră, capul să nu te doară niciodată, iar călătoria în țara dimineții să fie cea mai plăcută!

  La Mulți Ani! Lasă frigiderul să fie plin de bunătăți, pungile pline cu bani, acvariul plin cu pești de aur care să-ți îndeplinească dorințele, garajul plin cu mașini, iar camera plină cu fete frumoase!

  De ziua ta, fie ca vrăjitorul să-ți prezinte un elicopter personal, în care vei găsi un seif, unde va fi ascuns un cont dintr-o bancă elvețiană.

  Lasă ploaia fericirii, respectului, iubirii, răbdării, longevității, înțelegerii reciproce să cadă din cer și toate dorințele erotice cele mai secrete să se împlinească astăzi într-o limuzină albă. La Mulți Ani, draga mea!

Mesaje de La Mulți Ani în engleză

Să știți că nu există cuvinte mai bune decât cele sincere, chiar dacă nu sună foarte euforic sau sunt într-o limbă străină. Așadar, pentru emoții sincere, consultați această listă cu mesaje de La Mulți Ani în limba engleză.

  Count your life by smiles, not tears. Count your age by friends, not years. Happy birthday!

  Happy birthday! I hope all your birthday wishes and dreams come true.

  A wish for you on your birthday, whatever you ask may you receive, whatever you seek may you find, whatever you wish may it be fulfilled on your birthday and always. Happy birthday!

  Another adventure filled year awaits you. Welcome it by celebrating your birthday with pomp and splendor. Wishing you a very happy and fun-filled birthday!

  May the joy that you have spread in the past come back to you on this day. Wishing you a very happy birthday!

  Happy birthday! Your life is just about to pick up speed and blast off into the stratosphere. Wear a seat belt and be sure to enjoy the journey. Happy birthday!

  This birthday, I wish you abundant happiness and love. May all your dreams turn into reality and may lady luck visit your home today. Happy birthday to one of the sweetest people I’ve ever known.

May you be gifted with life’s biggest joys and never-ending bliss. After all, you yourself are a gift to earth, so you deserve the best. Happy birthday.

  Count not the candles… see the lights they give. Count not the years, but the life you live. Wishing you a wonderful time ahead. Happy birthday.

  Birthdays are a new start, a fresh beginning and a time to pursue new endeavors with new goals. Move forward with confidence and courage. You are a very special person. May today and all of your days be amazing!

  Your birthday is the first day of another 365-day journey. Be the shining thread in the beautiful tapestry of the world to make this year the best ever. Enjoy the ride.

  Be happy! Today is the day you were brought into this world to be a blessing and inspiration to the people around you! You are a wonderful person! May you be given more birthdays to fulfill all of your dreams!

  Happy birthday! May your Facebook wall be filled with messages from people you never talk to.

  You’re older today than yesterday but younger than tomorrow, happy birthday!

  Forget about the past, you can’t change it. Forget about the future, you can’t predict it. And forget about the present, I didn’t get you one. Happy birthday!

Cheers on your birthday. One step closer to adult underpants.

  Happy birthday to one of the few people whose birthday I can remember without a Facebook reminder.

  Happy Birthday! You know, you don’t look that old. But then, you don’t look that young, either.

  Happy birthday to someone who is smart, gorgeous, funny and reminds me a lot of myself… from one fabulous chick to another!

  Don’t get all weird about getting older! Our age is merely the number of years the world has been enjoying us!

  As you get older three things happen. The first is your memory goes, and I can’t remember the other two. Happy birthday!

  You are only young once, but you can be immature for a lifetime. Happy birthday!

  On your birthday, I thought of giving you the cutest gift in the world. But then I realized that is not possible because you yourself are the cutest gift in the world.

Happy birthday to someone who is forever young!

  It’s birthday time again, and wow! You’re a whole year older now! So clown around and have some fun to make this birthday your best one. Happy birthday!

  Just wanted to be the first one to wish you happy birthday so I can feel superior to your other well-wishers. So, happy birthday!

  Congratulations on being even more experienced. I’m not sure what you learned this year, but every experience transforms us into the people we are today. Happy birthday!

  When the little kids ask how old you are at your party, you should go ahead and tell them. While they’re distracted trying to count that high, you can steal a bite of their cake! Happy birthday!

  Happy birthday to my bestie. Thank you for knowing me like no one else does!

  To many more years of friendship and fun. Happy, happy birthday!

  I couldn’t imagine a better friend. Thanks for all the memories! Happy birthday!

  Have a wonderful day today. You deserve it! Thank you for your friendship – without it, I’d be a lot less happy. Happy birthday!

  I’m so glad to be able to celebrate this day with a special friend. Happy birthday!

Happy birthday! May your day be filled with lots of love and happiness.

  Wishing you a very happy birthday today. I hope you will be showered with spoils!

  I hope today will be your best birthday yet. Keep smiling!

  Happy, happy birthday! Stay as bright, bubbly and lovely as you are.

Mesaje deosebite de La Mulți Ani

  La Mulți Ani. Vă doresc mult succes, sănătate bună și prieteni de încredere!

  Lasă-ți casa să fie confortabilă, caldă și amabilă. Lasă-ți inspirația să trăiască în suflet, să iubești, să creezi și să câștigi! Nu dispera niciodată. La Mulți Ani!

  Fie ca aceasta zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o promisiune la fiecare grijă, o binecuvântare la fiecare pas! Mulți ani!

  Fie ca Ziua de azi să-ţi aducă în casă Lumina, Dragostea, Înţelegerea şi Sănătatea! La Mulți Ani!

  De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun ce însemni pentru mine. Îţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori. La Mulți Ani!

  Fie ca magia tuturor clipelor trăite si cumpăna dintre ani sa te găsească mai fericit decât ai fost până acum si să rămâi aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani!

  La Mulți Ani. Îți doresc cele mai frumoase vise să devină realitate. Confort în casă, în inimă și suflet!

  Pășește cu încredere spre obiectivele tale, nu renunța niciodată, ajută bătrânii și fii un model pentru cei mai tineri. Și, cel mai important, dragoste, sănătate și sprijin! La Mulți Ani!

  Felicitări pentru o sărbătoare atât de minunată – ziua ta! Lasă fiecare nouă zi să înceapă cu un zâmbet, să mergi prin viață cu capul ridicat. Lasă toate visele tale prețioase să devină realitate, chiar și cele mai ambițioase planuri!

  Iubește, visează, trăiește la maxim! Mulți ani!

  La Mulți Ani! Îmi doresc să rămâi mereu același suflet plin de bucurie și distracție. Trăiește viața cu o atitudine pozitivă și cu scop. Nu te teme de obstacole, căci numai depășindu-le, vei realiza pentru ce merită să trăiești.

  Dă căldură și o vei obține în schimb. Lasă prietenii să vină mereu în ajutor, iar inamicii să te ocolească. Lasă norocul să te însoțească întotdeauna pe calea vieții. Dar cel mai important este să fii mereu tu însuți! La Mulți Ani! Toate cele bune!

  La Mulți Ani! Îți doresc cât mai multe momente fericite în viață, astfel încât fiecare moment în care trăiești să-ți aducă plăcere, ca oamenii apropiați să te bucure mai des decât de obicei. Și, de asemenea, îți doresc avere și toate gândurile pozitive care te vizitează să devină realitate!

  La Mulți Ani! Fie ca această zi să fie plină de cele mai neașteptate și vesele surprize și cadouri mult așteptate!

Fie ca cei mai dragi oameni, prieteni fideli și de încredere să fie întotdeauna alături de tine. Fericire, dragoste și bunătate în casa ta. Și mult noroc! La Mulți Ani!

  Sărbători fericite pentru tine! Această zi este numai a ta. Îți doresc fericire nesfârșită, noroc, sănătate bună, dragoste, emoții explozive!

  Să ai întotdeauna putere și energie pentru a finaliza orice sarcină. Iubire și respect din partea celor dragi, prieteni, anturaj! Mulți ani!

  Vreau ca în viața ta să aibă loc multe evenimente minunate, luminoase, înflăcărate. La Mulți Ani!

  La Mulți Ani! Îți doresc să obții totul de la viață: fericire nelimitată, sănătate excelentă, prieteni fideli, stare de spirit bună, prosperitate pe tot parcursul anului și odihnă de neuitat.

  Fie ca ochii să strălucească întotdeauna de bucurie, iar inima să strălucească de dragoste! Felicitări!

  La Mulți Ani! Îți doresc soare, căldură, pace, distracție, bani, succes în toate eforturile tale, dragoste, prosperitate, împlinirea celor mai prețuite dorințe, sănătate și inspirație!

  Fie ca viața să-ți ofere multe surprize plăcute, prietenii să te înconjoară mereu, iar ochii să scânteie de fericire! Felicitări!

  Te felicit de ziua ta! Îți doresc multe zâmbete care să-ți facă sufletul cald, oameni mai minunați, care nu te vor lăsa să te plictisești și să te descurajezi (și cu cât mai multe zâmbete, cu atât mai multă căldură) și zile luminoase care vor fi pline de emoții pozitive și fericire!

  La Mulți Ani! Îți doresc mult noroc, fericire, magie, succes în toate eforturile și continuările tale, prieteni fideli, dragoste și o dispoziție însorită pentru fiecare zi.

  Îți doresc ca fiecare dimineață să înceapă cu o ceașcă de ceai și un zâmbet vesel! Felicitări!

  Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi nu ţi-a reuşit, pentru tot ce ai construit, dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune.

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne!

Mesaje scurte de La Mulți Ani

Uneori, în câteva cuvinte puteți exprima întreaga gamă de sentimente trăite față de o persoană, deci nu ezitați să trimiteți mesaje scurte de La Mulți Ani.

 • La Mulți Ani! Fie ca în viață să existe multe momente luminoase și zile fericite, fiecare „astăzi” să fie de o sută de ori mai cald decât „ieri”!

 • La Mulți Ani! Îmi doresc să ai tot de ce ai nevoie și în cantitatea potrivită, îți doresc să crezi în lucruri bune și să trăiești pentru plăcerea ta!

 • La Mulți Ani! Vă doresc o dispoziție minunată, o sănătate excelentă și tot ce este mai bun. Fiecare zi nouă să fie mai bună decât precedenta!

 • Fiecare moment al vieții tale să fie plin de soare, cuvinte amabile, oameni strălucitori, gânduri pozitive și evenimente vesele! La Mulți Ani!

 • La Mulți Ani! Sănătate, succes, prosperitate și mare fericire umană!

 • La Mulți Ani! Îți doresc îndeplinirea dorințelor și atingerea tuturor obiectivelor!

 • Stare bună în casă, liniște sufletească, gânduri luminoase în cap, dragoste în inimă, sănătate în corp, zâmbet pe față, succes în carieră, noroc în viață. La Mulți Ani!

 • La Mulți Ani! Vreau să-ți doresc împlinirea dorințelor, fericire, iubire și sănătate!

 • O zi de naștere fericită să ai! Îți doresc totul și multe, dar numai cele mai bune! Zâmbește, bucură-te și trăiește la maxim!

 • La Mulți Ani! Îmi doresc să râzi des, să crezi numai în bine, să primești doar ceea ce este mai bun de la soartă.

 • Lăsați-vă gândurile strălucitoare să fie materiale și toate posibilitățile să fie reale. Mulți ani fericiți!

 • La Mulți Ani! Îți doresc confort în casa ta, bucurie în suflet, iubire în inima ta și noroc ireal în viață!

 • La Mulți Ani! Lasă totul în viață să fie însorit și radiant. Îți doresc sănătate bună, zile fericite și oameni amabili și grijulii în jurul tău!

 • La Mulți Ani! Îți doresc să reușești în toate problemele, să-ți realizezi toate obiectivele și să fii doar fericit.

 • Sănătate și longevitate, dragoste și bucurie spirituală, distracție și pozitivism! Felicitări!

 • La Mulți Ani! Nu doar această zi, ci și toate celelalte zile din viața ta să fie minunate, interesante, bogate, uimitoare și impresionante. Sănătate și fericire nelimitată!

 • Viața să fie plină de pozitivitate, sinceritate și speranță. Fie ca toate aceste speranțe să fie îndreptățite, dorințele să devină realitate și visele să fie atinse. La Mulți Ani!

 • La Mulți Ani! Vă doresc succes, dragoste și, cel mai important, sănătate!

 • La Mulți Ani și vă doresc sincer să prosperați, să iubiți, să vă bucurați de viață și să aveți întotdeauna ocazia să vă faceți visele realitate.

 • Iubire, sănătate, fericire și noroc, frumusețe, atenție, minuni și bunătate! La Mulți Ani!

 • Felicitări! Vă doresc sincer succes, noi descoperiri, fericire, optimism, sănătate, cucerirea de vârfuri noi, dragoste și bunăstare materială!

 • Îți doresc fericire nesfârșită, bucurie, sănătate puternică, prieteni buni și credincioși! Felicitări!

 • La Mulți Ani și vă doresc sincer sănătate, forță și inspirație, noroc, călătorie și prosperitate, succes, bucurie și vise devenite realitate!

 • Îmi doresc ca viața ta să joace întotdeauna în culori strălucitoare, să te răsfețe cu daruri plăcute și să te încălzească cu căldura inimilor apropiate. La Mulți Ani!

 • La Mulți Ani și din toată inima îți doresc atenție, dragoste, grijă, tandrețe, sănătate, bună dispoziție, zâmbete, bucurie pentru tine și cei dragi.

 • La Mulți Ani! Vă doresc o viață dulce, gustoasă, uimitoare, variată, activă, veselă, vibrantă, în care să existe mereu prieteni fideli și rude iubitoare în apropiere!

 • De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. Felicitări!

 • Astăzi îţi urăm o zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo!

 • Te felicit cu ocazia zilei tale de naştere, dorindu-ţi multă sănătate si realizări frumoase!

 • Astăzi e ziua ta și numai a ta. Astăzi trebuie să crezi cel mai mult în visele tale, căci se vor realiza, să crezi în speranţele tale, căci se vor împlini. La mulţi ani!

 • Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La Mulți Ani!

Mesaje de La Mulți Ani de ziua numelui

Adesea, vrem să le spunem oamenilor apropiați cât de dragi sunt pentru noi, iar ziua numelui este cea mai potrivită ocazie pentru asta! Aceste mesaje de La Mulți Ani de ziua numelui vor deveni o expresie a recunoștinței pentru faptul că sunt prezenți în viața voastră.

 [Nume]! Îți dorim o dispoziție bună, parfumul florilor tale preferate, zâmbete vesele și fericire de ziua numelui tău! La Mulți Ani!

 Fii fericit, întotdeauna unic, îți dorim să fii iubit și să iubești! Fie ca cele mai frumoase flori să înflorească întotdeauna pe drumul tău și oriunde ai veni, să fie mereu o sărbătoare! La Mulți Ani!

 Fie ca felicitările mele sincere și cele mai bune urări să-ți aducă fericire, mult noroc și bucurie! La Mulți Ani!

 Astăzi te felicităm și îți dorim din toată inima zile fericite și mângâiere tandră a unei prințese frumoase și dulci! De asemenea, într-o luptă dificilă mereu să obții o victorie ușoară! Felicitări de ziua numelui!

 Lăsați sclipirea stelelor îndepărtate și razele soarelui răsărit să vă ajute să apreciați fiecare moment al vieții și magia naturii frumoase! La Mulți Ani!

 În această zi veselă, vrem să-ți dorim sincer paradisul etern, fericirea – fără margini, un prieten credincios la necaz, o tinerețe limpede, o viață frumoasă! Rămâi mereu așa: cu o inimă tandră și cu un suflet bun!

 Nu te aștepta că fiecare zi va fi o bucurie și o răsplată în viață, pentru că bucuria se poate transforma în nenorocire într-o secundă. Dar, indiferent cât de mult te ține viața de gât, fii persistent în fața necazului negru și nu-ți condamna viața, oricât de amar ar fi! La Mulți Ani!

 Vulturul care se înălță pe cerul albastru este frumos, dar este de o sută de ori mai frumos atunci când întâlnește o furtună și o cucerește! Îți dorim să fii mereu un vultur admirabil și să-ți poarte numele noroc!

 Toți angajații, fără excepție, vă felicită din suflet și sincer de ziua numelui! Echipa noastră, deloc mică, vă invidiază tinerețea, energia, optimismul, abilitatea voastră de a vedea perspectivele înainte și de a găsi puterea de a le atinge! Vă invidiază capacitatea de a înțelege oameni, de a observa demnitatea în toată lumea și de a susține prin cuvânt și faptă. La Mulți Ani!

 Îți doresc bucurie, putere, speranță, sănătate, răbdare, visuri și împlinirea lor, iubire, căldură, noroc, prosperitate, energie, lumină, inspirație, zâmbete, bunătate, loialitate, încântare! La Mulți Ani!

 De ziua numelui, să ai parte de o viață strălucitoare, forță, foc, dorință și intoxicație cu fericire! La Mulți Ani!

 Viața este un lucru atât de ciudat, încât nu este întotdeauna posibil să obții ceea ce-ți dorești. Așa că astăzi vreau să-ți doresc să fii întotdeauna la momentul potrivit și în locul potrivit. Să fie aceasta favoarea destinului pentru tine. Fii mereu fericit! Felicitări!

 Să existe mereu fericire, dragoste și prietenie pe insula ta, numită viață; în zori să-ți cânte păsările de bucurie și să bată vântul bunei schimbări! La Mulți Ani!

 Aceasta este cea mai înfloritoare vârstă pentru o femeie! Mintea e limpede, dar în suflet există multă căldură. Deși uneori în ochii tăi citesc anxietatea, tu, dragă, nu fi tristă. Ai încredere că cea mai mare parte a călătoriei tale este încă înainte.

 Felicitări de ziua numelui! Fii sigur că înainte te așteaptă lumina norocului și mulți ani clari! Fie ca anii să-ți ofere un aspect blând, râs vesel și mult succes în viitor!

 Îți doresc multă bucurie și lumină, îți doresc ca viața ta să fie plină de zâmbete, păsările să cânte mereu în sufletul tău și tu însuți să fii ca o primăvară tânără! La Mulți Ani!

 Astăzi, muzica răsună deosebit de veselă, soarele strălucește mai primitor, cei dragi zâmbesc mai cald și fericirea se simte mai acut! Îți doresc să continue așa mereu!

 Îți doresc ca viața ta să fie strălucitoare, ca o zi senină, plină, ca un pahar de șampanie, fără nori, ca cerul peste deșert. Luminile de speranță să ardă întotdeauna în casele prietenilor și familiei tale, ca stelele de pe bolta cerească. Fii sănătos, fericit și norocos!

 De ziua numelui, îți dorim din toată inima ca mașina vieții tale să te poată conduce ușor prin viață, depășind toate obstacolele și dificultățile, astfel încât drumul să treacă printr-o grădină înflorită și ca toți cei de care ai nevoie să fie în apropiere. Bunăstare și succes!

 Vreau ca lumina stelei tale norocoase și a sfântului căruia îi porți numele să te ducă spre evenimente vesele și interesante, speranțe și vise luminoase, spre succes și prosperitate! La Mulți Ani!

Nu ți-ai lăsat Surpriza chiar așa, nu?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Selectați moneda dvs
EUR Euro