Menu
Your Cart

RECOMANDAREA FLORALULUI

Trandafir criogenat Rosu Trandafir criogenat Rosu
2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat rosu cu diametrul de 6.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 20 cm. Aranjament realizat manual în atelierul Verra F..
150 RON
Trandafir criogenat Albastru Trandafir criogenat Albastru
2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat albastru cu diametrul de 6.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 20 cm. Aranjament realizat manual în atelierul Ver..
150 RON
Trandafir criogenat Verde Trandafir criogenat Verde
2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat verde cu diametrul de 6.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 20 cm. Aranjament realizat manual în atelierul Verra ..
150 RON
Trandafir criogenat Galben Trandafir criogenat Galben
2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat galben cu diametrul de 6.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 20 cm. Aranjament realizat manual în atelierul Verra..
150 RON
Trandafir criogenat Multicolor Trandafir criogenat Multicolor
2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat multicolor cu diametrul de 6.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 20 cm. Aranjament realizat manual în atelierul V..
180 RON
Trandafir criogenat Gold Trandafir criogenat Gold
2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat gold cu diametrul de 6.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 20 cm. Aranjament realizat manual în atelierul Verra F..
180 RON
Trandafir criogenat Negru Trandafir criogenat Negru
2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat negru cu diametrul de 6.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 20 cm. Aranjament realizat manual în atelierul Verra ..
180 RON
Trandafir Criogenat Multicolor XXL Trandafir Criogenat Multicolor XXL
2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat multicolor cu diametrul de 7.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 26 cm. Aranjament realizat manual în atelierul V..
250 RON
Trandafir criogenat Rosu XXL Trandafir criogenat Rosu XXL
Hot 2-3 Zile
Brand: Verra Flowers
Trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza.Trandafir criogenat rosu cu diametrul de 7.5 cm, în cupola de sticlă , inaltime 26 cm. Aranjament realizat manual în atelierul Verra F..
250 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)